Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μόλις την είδαμε να βάζει τα βρώμικα εσώρουχα μέσα σε ΑΥΤΟ το σκεύος, απορήσαμε - Όταν όμως τα έβγαλε; Πεντακάθαρα! (video)

Θαυματουργό!

1 Φεβρουαρίου 2022 17:55
Μόλις την είδαμε να βάζει τα βρώμικα εσώρουχα μέσα σε ΑΥΤΟ το σκεύος, απορήσαμε - Όταν όμως τα έβγαλε; Πεντακάθαρα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος να πλύνετε τα εσώρουχά σας εκτός από το πλύσιμο στο χέρι; Είναι γρήγορος και αποτελεσματικός, και προσομοιώνει τη λειτουργία του πλυντηρίου.

Δείτε επίσης: Monica Bellucci: Ποζάρει με τα εσώρουχα στα 56 της και ρίχνει το instagram

Θα χρειαστείτε:

1 στραγγιστήρι λαχανικών

Απορρυπαντικό

Νερό

Οδηγίες:

καθαρισμα-εσωρουχα

Πρώτα γεμίστε το στραγγιστήρι με νερό μέχρι τη μέση και ρίξτε λίγο απορρυπαντικό, Στη συνέχεια, ρίξτε τα άπλυτα ρούχα ή εσώρουχα μέσα.

Βάλτε το καπάκι από πάνω και γυρίστε το στραγγιστήρι για μερικά λεπτά.

Στη συνέχεια, χύστε το βρώμικο νερό. Γεμίστε το στραγγιστήρι μέχρι τη μέση με καθαρό νερό.

καθαρισμα-εσωρουχα

Γυρίστε μερικές φορές ακόμα και χύστε το νερό.

Γυρίστε το στραγγιστήρι για τελευταία φορά για μερικά δευτερόλεπτα, για να στεγνώσουν τα ρούχα.

Δείτε ολόκληρη την τεχνική στο βίντεο που ακολουθεί:

Το γνώριζες; Δεν φαντάζεσαι που χρησιμεύει η εσωτερική τσέπη στα γυναικεία εσώρουχα!

Πιθανόν, να έχετε παρατηρήσει μια μικρή τσέπη κρυμμένη στην εσωτερική μεριά των γυναικείων εσώρουχων. Λοιπόν, βρήκαμε επιτέλους το λόγο ύπαρξης αυτής της ενδιαφέρουσας επένδυσης.

Αυτή η μικρή θήκη είναι πολύ σημαντική. Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο σημείο έχει ένα διπλό πάχος, το οποίο επιτρέπει τη διατήρηση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας.

Πολλές μορφές βακτηρίων βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή του σώματος και τα εσώρουχα που είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ύφασμα, δεν προστατεύουν την κολπική χλωρίδα.

Τα ανδρικά εσώρουχα δεν περιλαμβάνουν αυτή τη δεύτερη ραφή, αφού οι άνδρες δεν τη χρειάζονται για την προστασία των δικών τους γεννητικών οργάνων.

Δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνουμε την υγιεινή αψήφιστα και ορισμένες εταιρείες ένδυσης πρέπει να βρουν τρόπους να ενισχύσουν τα προϊόντα τους, ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη προστασία.

Πηγή: idiva.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share