Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανακαίνιση μπάνιου: Το απόλυτο κόλπο για να γλιτώσετε χρήματα και χρόνο!

Θα κάνετε τη διαφορά με ένα και μόνο υλικό!

30 Ιανουαρίου 2022 12:08
Ανακαίνιση μπάνιου: Το απόλυτο κόλπο για να γλιτώσετε χρήματα και χρόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν πια μπει σε κάθε χώρο του σπιτιού ακόμα και στο μπάνιο! Ναι είναι η νέα τάση στο εξωτερικό που έρχεται δυναμικά και στην Ελλάδα! Επιλέξτε μια αδιάβροχη ταπετσαρία με έντονο μοτίβο και καλύψτε όλη την επιφάνεια του τοίχου και το ταβάνι! Δεν χρειάζεται να έχετε σπουδάσει διακόσμηση για να κάνετε κάτι μοναδικό!

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ταπετσαρία από το σημείο που τελειώνουν τα πλακάκια εφόσον είναι μέχρι το μέσον του ή από εκεί που τελειώνει η μπανιέρα και πάνω! Εταιρεία κατασκεύασε γυάλινα κεραμίδια που ζεσταίνουν το σπίτι σας με ηλιακή ενέργεια! Μην φοβάστε να κάνετε κάτι διαφορετικά και καινοτόμο στο σπίτι σας!

Οι τολμηροί είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν ακόμα και με τις διακοσμητικές τους επιλογές!

Όσο βρώμικη κι αν είναι η μπανιέρα σας, Με αυτό το πανίσχυρο σπιτικό καθαριστικό, θα την κάνετε να δείχνει σαν καινούρια!

ταπετσαρία ανακαίνιση μπάνιου

Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός φυσικός τρόπος για να γυαλίζει η μπανιέρα σας!

Δεν είστε οπαδός των δραστικών χημικών ουσιών; Τότε επιλέξτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να καθαρίσετε τη μπανιέρα σας χωρίς να φέρετε τοξικές αναθυμιάσεις στη ζωή σας!

Δείτε επίσης: Τι πρέπει να αποφύγετε: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν καθαρίζετε την μπανιέρα!

1. Κόβουμε μισό γκρέιπφρουτ. Μόνο το μισό θα χρειαστούμε για να το τρίψουμε στην μπανιέρα.

2. Βρείτε ένα αλάτι με χονδρούς κόκκους, για μεγαλύτερη δύναμη απολέπισης.
Αν δεν έχετε χοντρόκοκκο αλάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιτραπέζιο αλάτι, αλλά θα χρειαστεί ευρύτερη κάλυψη κατά τον καθαρισμό.

3. Τρίψτε το γκρέιπφρουτ σε όλη τη μπανιέρα, επιτρέποντας το χυμό να τρέξει σε όλη τη μπανιέρα. Βεβαιωθείτε ότι ο χυμός παραμένει στην μπανιέρα.

4. Πασπαλίστε με αλάτι πάνω από την μπανιέρα και το χυμό γκρέιπφρουτ. Ο χυμός πρέπει να επιτρέπει στο αλάτι να προσκολλάτε στην μπανιέρα. Χρειάζεται μόνο περίπου ½ φλιτζάνι του τσαγιού αλάτι για ολόκληρη την μπανιέρα.

5. Τρίψτε το γκρέιπφρουτ στο αλάτι, για να βγάλετε τις βρομιές και τους λεκέδες Εάν είναι απαραίτητο, τρίψτε με μια βούρτσα ή πετσέτα στην περιοχή για επιπλέον δύναμη καθαρισμού.
Αφήστε το μείγμα γκρέιπφρουτ / αλάτι να σταθεί σε περιοχές που είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

6. Ξεπλύνετε με καθαρό, ζεστό νερό. Ενεργοποιήστε τη βρύση της μπανιέρας και αφήστε το νερό να τρέχει, μέχρι να ξεπλυθεί. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να γυαλίσετε την επιφάνεια!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share