Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα δερμάτινα μποτάκια σας

Απίστευτο!

28 Ιανουαρίου 2022 14:39
Πώς να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα δερμάτινα μποτάκια σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μποτάκια για τις γυναίκες είναι η ιδανική λύση ειδικά για τον χειμωνιάτικο καιρό, πόσο μάλλον τα δερμάτινα που δίνουν έναν άλλο αέρα στο στιλ.

Δείτε παρακάτω τους τρόπους που μπορείς να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές.

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα μποτάκια του ZARA με 16,99 ευρώ δεν πρέπει να λείψουν από τη γκαρνταρόμπα σας

γρατζουνιές από τα δερμάτινα μποτάκια

Οδοντόβουρτσα

Θα χρειαστείτε μια οδοντόβουρτσα, μια μικρή πετσέτα, ένα βαμβάκι λίγη baking soda, νερό και λάδι καρύδας. Ανακατέψτε μισή κουταλιά του γλυκού baking soda σε ένα μικρό βαζάκι με νερό, βρέξτε την οδοντόβουρτσα και τρίψτε ελαφρά στο γδάρσιμο της μπότας. Σκουπίστε καλά με μια πετσέτα και με το βαμβάκι πάρτε λίγο λάδι καρύδας και ταμπονάρετέ το πάνω στο γδάρσιμο με κυκλικές κινήσεις.

Ασετόν

Θα χρειαστείτε μια πετσέτα, ένα ασετόν και λίγη βαζελίνη. Βουτήξτε τη μία άκρη της πετσέτας στο ασετόν και με κυκλικές κινήσεις τρίψτε απαλά το γδάρσιμο, αφού στεγνώσει βάλτε λίγη βαζελίνη στην άλλη άκρη της πετσέτας και με τον ίδιο τρόπο τρίψτε τη γρατζουνιά.

Σουέντ

Θα χρειαστείτε μόνο μια οδοντόβουρτσα. Τρίψτε απαλά πάνω στο σημείο που έχουν χτυπηθεί με την οδοντόβουρτσα και θα δείτε το χτύπημα να εξαφανίζεται!

H&M: Αυτό είναι το τζιν μπουφάν που μιμείται...την αγκαλιά

Γίνε σαν την Βίκυ Καγιά: Τα κόκκινα μποτάκια της που κοστίζουν 70 ευρώ! Που θα τα βρεις;

Τα κόκκινα μποτάκια της Βίκυς Καγιά είναι μόνο για τολμηρές και σου τα εντοπίσαμε! Κοστίζουν 70 ευρώ και ξέρουμε πού μπορείς να τα βρεις!

H Βίκυ, σαν γνήσια fashionista δεν φοβάται να ρισκάρει και κάνει ανατρεπτικούς συνδυασμούς, πάντα με στιλ! Εμείς, είδαμε μια φωτογραφία... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share