Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Ένα έξυπνο και εύκολο κόλπο για να κάνετε την σχάρα του φούρνου σας να λάμπει!

Δώστε βάση!

28 Ιανουαρίου 2022 12:31
Ένα έξυπνο και εύκολο κόλπο για να κάνετε την σχάρα του φούρνου σας να λάμπει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο εύκολη δουλειά του σπιτιού είναι ο καθαρισμός της σχάρας του φούρνου!

Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέμε και όμως...αν συνεχίσετε το διάβασμα θα καταλάβετε γιατί θεωρούμε αυτή τη δουλειά την πιο εύκολη του κόσμου.

Δείτε επίσης: Καθαρισμός κεραμικής εστίας: Το έξυπνο tip για να την κάνετε σαν καινούργια!

Τι θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε τη σχάρα σας Μια σακούλα απορριμμάτων είναι το βασικό «συστατικό» που θα χρειαστείτε για σχάρες που αστράφτουν από καθαριότητα. Φυσικά θα χρειαστείτε και κάποιο φυσικό (ή μη) καθαριστικό προϊόν.

σχάρα φούρνου καθάρισμα

Εμείς σας έχουμε 2 diy συνταγές για καθαριστικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας.

DIY καθαριστικό Νο1: Μαγειρική σόδα και νερό Ανακατέψτε 1/2 φλ. μαγειρικής σόδας με μερικές σταγόνες νερού. Απλώστε την πάστα πάνω στη σχάρα και τοποθετήστε την στη σακούλα για ένα ολόκληρο βράδυ. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε τη σχάρα και θα δείτε πόσο εύκολα θα έχει καθαρίσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας.

DIY καθαριστικό Νο2: Υγρό πιάτων και νερό Βάλτε σε ένα μπολ 1/2 φλ. υγρού πιάτων και ρίξτε χλιαρό νερό μέχρι το απορρυπαντικό να διαλυθεί εντελώς. Απλώστε το μείγμα στη σχάρα και ακολουθήστε από εκεί και μετά την ίδια διαδικασία με πριν. Βάλτε τη σχάρα στη σακούλα, κλείστε τη σακούλα και την επόμενη μέρα ξεπλύνετε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share