Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θέλετε να γλιτώσετε από το σιδέρωμα; Αυτό είναι το εύκολο κόλπο που θα σας σώσει!

Τέλος στον «εφιάλτη»

28 Ιανουαρίου 2022 10:36
Θέλετε να γλιτώσετε από το σιδέρωμα; Αυτό είναι το εύκολο κόλπο που θα σας σώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για εργένηδες και μη.

Συνήθως, τα πλυμένα ρούχα καταλήγουν σε ένα μεγάλο σωρό που πολλές φορές γίνεται λόφος. Υπάρχει λύση; Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το απίθανο κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια, αρκεί όμως το πλυντήριό σας να διαθέτει λειτουργία στεγνωτήριου.

Δείτε επίσης: Ξεχαστήκατε και κάηκε το ρούχο στο σιδέρωμα; Αυτή είναι η λύση!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξετε μερικά παγάκια μέσα στο στεγνωτήριο και… αντίο τσαλάκωμα.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της τα ρούχα σας!

Αν το δίπλωμα των ρούχων είναι μια βαρετή και χρονοβόρα για σας διαδικασία, υπάρχει αυτός ο ρομποτικός βοηθός που μπορεί να σας απαλλάξει από την «αγγαρεία». Παράλληλα, δες πως θα κάνεις το σιδέρωμα πανεύκολο με 5 απλά κόλπα.

Εταιρεία startup από το Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε το FoldiMate, τον ρομποτικό βοηθό της μπουγάδας που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα.

Η συσκευή διαθέτει έναν ιμάντα, πολλά ρομποτικά χέρια και ένα κινούμενο ράφι που βγάζει τα τέλεια διπλωμένα ρούχα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

«Το FoldiMate είναι μια ρομποτική συσκευή διπλώματος ρούχων και τα διπλώνει πάντα με τέλειο τρόπο. Σαν ειδικός», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

ρούχα δίπλωμα σιδέρωμα

Έχει ύψος 81 εκατοστά και πλάτος 70 ούτως ώστε να χωρά στο χώρο του πλυντηρίου. Μπορεί ωστόσο να μεταφέρεται και σε άλλα δωμάτια καθώς έχει βάρος 30 κιλά. Χρειάζεται δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει τα περισσότερα ρούχα και ακόμα 20-30 δεύτερα για να ισιώσει- με ατμό- τις ζάρες.

Μπορεί να διαχειριστεί 15 με 20 ρούχα τη φορά, αλλά κάποια και πάλι θα πρέπει να περνούν από τα χέρια σας: πετσέτες, εσώρουχα και κάλτσες.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη εμπορικά από το 2014 αλλά η εταιρεία έχει πια επικεντρωθεί σε ένα πιο «οικογενειακό» μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share