Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Κρεμάστρες ρούχων: 5 ιδιαίτεροι τρόποι για να τις αξιοποιήσετε

Μοναδικές ιδέες για το σπίτι

26 Ιανουαρίου 2022 16:37
Κρεμάστρες ρούχων: 5 ιδιαίτεροι τρόποι για να τις αξιοποιήσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τις κρεμάστρες ρούχων να τις έχετε στο μυαλό σας ως κρεμάστρες… για τα ρούχα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Είτε πρόκειται για οικονομικές, πλαστικές, πολύχρωμες κρεμάστρες, είτε για την ακριβότερη ξύλινη κρεμάστρα υπάρχουν 5 ιδιαίτεροι τρόποι που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να λύσετε διάφορα καθημερινά πράγματα στο σπίτι σας. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Παράλληλα, δείτε 4 έξυπνους τρόπους να καθαρίσετε το σπίτι με λεμόνι

1. Κρεμάστε φωτογραφίες

Μήπως έχετε μερικές φωτογραφίες ή έργα τέχνης με τα οποία θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας γρήγορα και εύκολα; Πάρτε μερικές κρεμάστρες και χρησιμοποιώντας clips κρεμάστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας.

2. Αποθηκεύστε περιοδικά

Αν ψάχνετε έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας, τότε η λύση δεν είναι άλλη από τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μία, δύο ή τρεις κρεμάστρες στο σημείο της επιλογής σας και βάλτε πάνω τους τα περιοδικά σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

κρεμάστρα

3. Στο μπάνιο

Αν για κάποιο λόγο το μπάνιο σας δεν έχει γαντζάκια ή οτιδήποτε άλλο για να κρεμάσετε τις πετσέτες σας, τότε σας έχουμε μια πολύ καλή λύση. Βάλτε κρεμάστρες ρούχων ανάποδα στον τοίχο και χρησιμοποιήστε τον γάντζο, αλλά και το πάνω μέρος τους, για να κρεμάσετε τις πετσέτες.

4. Φτιάξτε μια θήκη για τα γάντια κουζίνας

Επενδύστε το κάτω μέρος της κρεμάστρας με ένα χρωματιστό ύφασμα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, και βάλτε μέσα τα γάντια και τις πιάστρες κουζίνας. Έπειτα κρεμάστε την κατασκευή σας στον τοίχο.

5. Διακοσμήστε τον τοίχο

Οι ανάποδες κρεμάστρες στον τοίχο μπορούν να σας λύσουν πολλά καθημερινά προβλήματα, αλλά και να αποτελέσουν εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Πάρτε για παράδειγμα την παρακάτω φωτογραφία, όπου η κρεμάστρα χρησιμοποιείται για να στηρίξει ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share