Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτα πρακτικό: Κάντε τις βρύσες και τους νεροχύτες να λάμψουν σε ένα λεπτό! (Video)

Σας έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη λύση!

25 Ιανουαρίου 2022 16:03
Απίστευτα πρακτικό: Κάντε τις βρύσες και τους νεροχύτες να λάμψουν σε ένα λεπτό! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι βρύσες και οι νεροχύτες στο μπάνιο αλλά και την κουζίνα λερώνονται πολύ εύκολα. Δείτε πώς θα τους κάνετε να λάμψουν απλά και γρήγορα!

Με το tip που θα σας δείξουμε παρακάτω οι βρύσες σας θα προστατεύονται από δαχτυλικά αποτυπώματα και λεκέδες νερού.

Παράλληλα, δείτε πως θα κάνετε το αφρόλουτρό σας αποτοξινωτικό με 1 υλικό

Αφού σκουπίσετε τις βρύσες και τους νεροχύτες με ένα βαμβακερό πανάκι, περάστε τα με ένα κομμάτι λαδόκολλα τρίβοντας ελαφρά. Με αυτό το κόλπο οι βρύσες και οι νεροχύτες θα λάμψουν ενώ θα αποκτήσουν ανθεκτικότητα σε δαχτυλιές και λεκέδες από νερό. Έτσι και η κουζίνα σας θα είναι αστραφτερή και το μπάνιο σας σούπερ καθαρό για πολύ περισσότερο.

νεροχυτησ-καθαριοτητα

Δείτε ακριβώς πώς θα καθαρίσετε τις βρύσες αλλά και τους νεροχύτες σας στο παρακάτω βίντεο:

Το απίθανο κόλπο για να μυρίζει πάντα υπέροχα το μπάνιο σας

Για να μυρίζει το μπάνιο σας φρεσκάδα όλη την ώρα, δεν χρειάζεται να φτιάξετε κανένα αρωματικό χώρου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια επίσκεψη στο φυτώριο της γειτονιάς σας.

Πάρτε από το φυτώριο λίγο ευκάλυπτο ή λεβάντα ή δεντρολίβανο ή μέντα, δημιουργήστε ένα μπουκέτο και δέστε το με έναν σπάγκο. Βάλτε το μπουκέτο σε όποιο σημείο του μπάνιου σας θέλετε.

νεροχυτησ-καθαριοτητα

Καλό θα ήταν να το βάλετε κοντά στην μπανιέρα ή να το δέσετε σε κάποιο σημείο της ντουζιέρας σας.

Έτσι, κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο ο ατμός και η θερμότητα που θα προέρχονται από το ζεστό νερό θα βοηθούν τα φυτά σας να απελευθερώνουν τα αρώματά τους και να κάνουν ολόκληρο το μπάνιο σας να μοσχοβολάει.

Πέρα από αυτό θα κάνετε πολύ καλό και στο άγχος και τα νεύρα που μπορεί να έχετε από μια πιεσμένη μέρα στη δουλειά. Τα αρώματα που αναδύουν, άλλωστε, τα φυτά στο μπάνιο βοηθούν στην δημιουργία ενός ήρεμου και μακριά από άγχος περιβάλλοντος.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share