Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε κανέλα πάνω στο καλοριφέρ και έλυσε το πρόβλημα κάθε νοικοκυράς

Σωτήρια λύση!

21 Ιανουαρίου 2022 08:48
Έβαλε κανέλα πάνω στο καλοριφέρ και έλυσε το πρόβλημα κάθε νοικοκυράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι έντονες μυρωδιές στο σπίτι είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικές και στην κορυφή της λίστας είναι η μυρωδιά από οτιδήποτε τηγανητό. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά οι περισσότερες νοικοκυρές και μπορεί να σας το λύσει στη στιγμή ένα μόνο ξυλάκι κανέλας!

Ακόμα κι αν η κουζίνα σου δε βρίσκεται στο ίδιο χώρο με το σαλόνι η μυρωδιά της τηγανίλας μπορεί να φτάσει όλο το σπίτι. Πόσο να αντέξει και ο απορροφητήρας; Νόστιμες και τραγανές οι πατάτες που συνόδευσαν το ψητό κατσαρόλας. Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από τη μυρωδιά χωρίς να παγώσουν τα εσώψυχά σας. Τα ανοιχτά παράθυρα θα ήταν ωστόσο μία πρώτη κίνηση. Υπάρχουν λοιπόν κάποια υλικά που πάντα υπάρχουν στην κουζίνα μας όπως, το πορτοκάλι, το ξύδι ή η κανέλα που σίγουρα θα μας σώσουν από τη βαριά μυρωδιά του τηγανιού. Ωστόσο, η κανέλα δεν κάνει θαύματα μόνο στο σπίτι αλλά και σε θέματα υγείας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το θαυματουργό ρόφημα από μέλι και κανέλα που θα αποβάλλει το περιττό λίπος από πάνω σας.

1.Βράσε νερό με λίγες σταγόνες ξύδι, κανέλα και γαρύφαλλο.

2.Βράσε νερό με φλούδες πορτοκάλι και κανέλα.

Έβαλε κανέλα πάνω στο καλοριφέρ και έλυσε το πρόβλημα κάθε νοικοκυράς

3.Αν ακόμα ανάβετε καλοριφέρ βάλε επάνω ένα αλουμινόχαρτο με φλούδες πορτοκάλι κι ένα ξυλάκι κανέλα.

4.Καθάρισε μια πατάτα και κάψε τις φλούδες της μέσα σε ένα σταχτοδοχείο, μαζί με μερικές φλούδες λεμόνι.

Βάζει σε ένα βάζο πορτοκάλι, κανέλα και γαρύφαλλο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Όλοι μας θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει πάντα υπέροχα και ξοδεύουμε ολόκληρες περιουσίες σε αποσμητικά χώρου και αρωματικά κεριά. Ξεχάστε λοιπόν όσα ξέρατε γιατί θα σήμερα θα σας δείξουμε ένα μοναδικό τρόπο να μυρίζει το σπίτι σας πάντα υπέροχα χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Να πώς θα φτιάξετε ένα σπιτικό αρωματικό χώρου με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας!

Τι θα χρειαστείτε

  • Ένα γυάλινο βάζο (βάζο συντήρησης) με καπάκι.
  • Ένα πορτοκάλι.
  • Ξυλάκια κανέλας
  • Μερικά γαρύφαλλα
  • Αιθέρια έλαια

Στο βίντεο θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες για να φτιάξετε το δικό σας αρωματικό χώρου και να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα και φυσικά... υγιεινά.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα και μόνο πορτοκάλι κάνει θαύματα, δείτε εδώ τι θα γίνει αν βάλετε μια φλούδα πορτοκαλιού στο φούρνο σας!

Έβαλε μαγειρική σόδα πάνω σε ένα πορτοκάλι και έτριψε την μπανιέρα! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Όλοι ξέρουμε πως η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στην καθαριότητα. Θυμάστε το θαυματουργό συνδυασμό πράσινου σαπουνιού και σόδας; Τα φυσικά καθαριστικά είναι και πιο υγιεινά μιας και η οσμή και μόνο των χημικών που περιέχουν τα απορρυπαντικά του εμπορίου δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό μας. Επίσης, κοστίζουν ακριβά και χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Γι' αυτό κι εμείς σου βρήκαμε μια από τις πιο οικονομικές λύσεις με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει!

Θα χρειαστείτε μόνο μισό πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ και ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα.

Μέθοδος: Κόψτε στη μέση ένα γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι και πασπαλίστε το με τη μαγειρική σόδα. Βρέξτε την μπανιέρα σας και χρησιμοποιήστε το εσπεριδοειδές που επιλέξατε για να τρίψετε την μπανιέρα, ζουλώντας το ελαφρά στο σιφόνι και τη βρύση. Τέλος, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και άλλα μικρά κόλπα καθαριότητας δείτε το βίντεο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share