Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μικρό μπαλκόνι; 4+1 έξυπνες ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο

Ποια είναι τα κόλπα;

20 Ιανουαρίου 2022 11:06
Μικρό μπαλκόνι; 4+1 έξυπνες ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά διαμερίσματα έχουν μικρό μπαλκόνι, γεγονός που δυσκολεύει τις συναθροίσεις με φίλους. Παρ' όλα αυτά με τα παρακάτω πέντε έξυπνα κόλπα, μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται διπλάσιο.

Δείτε επίσης: 4 + 1 οικονομικοί τρόποι να ανακαινίσεις το μπαλκόνι σου

4+1 κόλπα για να φαίνεται μεγαλύτερο το μπαλκόνι

Χρησιμοποιήστε καφάσια αντί για γλάστρες

Τα καφάσια αποτελούν έναν πολύ ωραίο τρόπο για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αντί για γλάστρες, αντί για τραπέζι ή ακόμα και να αντικαταστήσετε με αυτά τις καρέκλες σας. Δείτε πόσο διαφορετικό φαίνεται το παρακάτω μικρό μπαλκόνι με τα καφάσια με λουλούδια στη μια γωνία του.

Τραπεζάκι στα κάγκελα

Βάλτε λουλούδια και φυτά σε διάφορες γωνιές του μπαλκονιού και για να γλιτώσετε χώρο προτιμήστε ένα μικρό τραπεζάκι χωρίς πόδια το οποίο θα εφαρμόζει στα κάγκελα της βεράντας σας.

Μικρό μπαλκόνι τραπεζάκι

Μίνιμαλ διακόσμηση

Ένα χαλάκι για να περπατάτε ξυπόλητοι όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, δύο ξύλινες ή μεταλλικές καρέκλες σε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή απόχρωση, ένα boho τραπεζάκι ή μπαούλο που λειτουργεί ως τραπέζι, ένα όμορφο κερί που μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και μόνοι σας, είναι όλα όσα χρειάζεται ένα μπαλκόνι για να δείχνει στιλάτο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Βάλτε ράφια για έξτρα αποθήκευση

Μικρό μπαλκόνι ράφια

Οι γωνίες των μπαλκονιών ανάμεσα στα κάγκελα συνήθως μένουν ανεκμετάλλευτες. Βάλτε εκεί ξύλινα ραφάκια για να αποθηκεύετε πράγματα ή για να τα χρησιμοποιείτε ως πρόσθετα τραπεζάκια όταν έχετε κόσμο.

Χρησιμοποιήστε μικρότερα έπιπλα

Αν έχετε ένα μικρό μπαλκόνι δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε και έπιπλα σε αυτό. Κρεμάστε μερικά γλαστράκια στα κάγκελα και χρησιμοποιήστε έπιπλα μικρότερης κλίμακας. Το μπαλκόνι της παρακάτω φωτογραφίας, είναι πολύ μικρό αλλά η αλήθεια είναι πως δεν του λείπει τίποτα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share