Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκουριά στα πλακάκια; Δώστε τέλος με 2 μόνο υλικά

Φυσικό δραστικό καθάρισμα!

17 Ιανουαρίου 2022 18:32
Σκουριά στα πλακάκια; Δώστε τέλος με 2 μόνο υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αφαίρεση σκουριάς δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τα χημικά προϊόντα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα όμως δεν είναι καθόλου υγιεινά και σαφώς έχουν σημαντικό κόστος.

Πολλές φορές η λύση βρίσκεται στο σπίτι μας, αλλά εμείς την αγνοούμε. Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την απομάκρυνση της σκουριάς από τα πλακάκια του μπάνιου, της κουζίνας και σε όποια σημεία του σπιτιού υπάρχουν πλακάκια.

Αφαίρεση σκουριάς με ξύδι και μαγειρική σόδα

  • Πασπαλίστε τα σημεία με τη σκουριά στα πλακάκια με μαγειρική σόδα, ρίξτε από πάνω ξύδι και αφήστε το να δράσει.
  • Μετά από 3′-4′ τρίψτε το με τη σκούπα ή αν είναι βαθιά η σκουριά τρίψτε απαλά με μια βούρτσα.

πλακάκια

Αυτή είναι η δραστική κρέμα που θα κάνει τη μπανιέρα σας καινούργια

Ο χώρος του σπιτιού που συγκεντρώνει τα περισσότερα μικρόβια και βρωμιές είναι το μπάνιο σου και γι΄αυτό απαιτεί συχνό καθάρισμα. Παράλληλα, δείτε το απίθανο κόλπο για να ξεβουλώσετε τα σιφώνια του σπιτιού.

Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι να καθαρίσεις την μπανιέρα σου και δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε σκληρά χημικά καθαριστικά και μη οικονομικές λύσεις.

Κρέμα με μαγειρική σόδα, υγρό πιάτων και αλάτι

Αυτή τη φορά σου παρουσιάζουμε μία δραστική κρέμα για το αποτελεσματικό καθάρισμα της μπανιέρας σου με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι.

Αναμείξτε σόδα, αλάτι και υγρό σαπούνι πιάτων και δημιουργήστε τη δραστική κρέμα που θα κάνει τη μπανιέρα σας να αστράφτει. Τρίψτε με αυτή την επιφάνειά της, αφήστε τη να δράσει και ξεβγάλτε καλά.

μπανιέρα-κρέμα

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share