Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κάντε το: Ρίξτε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και σκοτώστε τα μικρόβια και τις μυρωδιές

Απολύμανση τώρα!

14 Ιανουαρίου 2022 10:09
Κάντε το: Ρίξτε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και σκοτώστε τα μικρόβια και τις μυρωδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι αδιανόητο αυτό το μυστικό για το σπίτι που σου βρήκαμε! Ρίξε απλά λίγη μαγειρική σόδα στο πλυντήριο ρούχων σου και θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα αλλά και με το σούπερ μάρκετ, στο οποίο θα πληρώνεις τα μισά.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό μαλακτικό και έτσι θα κάνεις παράλληλα οικονομία ενώ την ίδια στιγμή θα χρησιμοποιείς και υλικά πιο φυσικά.

Σου βρήκαμε επίσης το τέλειο tip για τα μαλλιά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα!

Η μαγειρική σόδα βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH του νερού, όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, κάτι που την κάνει να λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό.

Κάντε το: Ρίξτε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και σκοτώστε τα μικρόβια και τις μυρωδιές

Βάζοντας ½ φλιτζάνι στο πλυντήριο μπορείτε να εξασφαλίσετε πως τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού ή μεταλλικών στοιχείων δεν θα «κάτσουν» στα ρούχα σας και έτσι θα βγουν πιο μαλακά από ποτέ!

Επίσης η μαγειρική σόδα γίνεται και καθαριστικό για το σπίτι!

Θα γλιτώσετε χρήματα: Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού για το πλυντήριο με μαγειρική σόδα

Θες να φτιάξεις μόνη σου σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού για το πλυντήριο; Με μαγειρική σόδα και αυτή την συνταγή θα τα καταφέρεις!

Για να προστατέψουν το περιβάλλον και την υγεία τους, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο επιλέγουν να χρησιμοποιούν οικολογικά καθαριστικά προϊόντα. Αντίθετα με τις συμβατικές μεθόδους, τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν επιθετικές χημικές ουσίες.

Αν και η βιομηχανία μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι τα χημικά προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή για το καθάρισμα του σπιτιού, στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές που χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά και έχουν παρόμοια αποτελέσματα χωρίς να μας εκθέτουν σε βλαβερές χημικές ουσίες.

Για τον λόγο αυτό σας αποκαλύπτουμε πως μπορείτε να φτιάξετε δικά σας καθαριστικά που να μην είναι βλαβερά αλλά και να έχετε το ίδιο καλό αποτέλεσμα!

Αν θέλετε που ακόμα είναι χρηστική η μαγειρική σόδα στο σπίτι πατήστε εδώ!

Ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω κείμενο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share