Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάντε το λάχανο να μην μυρίζει στο φαγητό με αυτό το trick - Θα διώξει τη δυσοσμία

Σίγουρο αποτέλεσμα!

13 Ιανουαρίου 2022 13:35
Κάντε το λάχανο να μην μυρίζει στο φαγητό με αυτό το trick - Θα διώξει τη δυσοσμία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λάχανο είναι από τα πιο θρεπτικά λαχανικά και πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγουμε να το μαγειρεύουμε στο σπίτι γιατί οι οσμές που απελευθερώνει κατά το μαγείρεμα δεν είναι και οι πιο ευχάριστες. Παράλληλα, δείτε πως θα μαγειρέψετε σωστά το μπρόκολο.

Είναι κρίμα όμως αυτός ο λόγος να στερεί το λάχανο από τη διατροφή μας. Για αυτό και σας παρουσιάζουμε το κόλπο που θα καταπολεμήσει αυτό το πρόβλημα.

Βάλτε ξύδι στο νερό που βράζει το λάχανο και οι όλες οι οσμές θα εξουδετερωθούν.

λαχανο

Καταπολεμήστε τον πόνο με φυσικό τρόπο - 6+1 φυσικά παυσίπονα που έχουμε στο σπίτι

Εάν παρατηρήσετε τον πάγκο της κουζίνας σας λίγο πιο προσεκτικά, θα ανακαλύψετε μια λίστα από φυσικά παυσίπονα τα οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά για να μαγειρέψετε, που όμως κρύβουν και κάποιες θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Παράλληλα, με αυτό το τρόπο θα καταπολεμήσετε τον ιδρώτα στη μασχάλη

4+1 Φυσικά Παυσίπονα - Οι θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους

1. Σκόρδο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο για να απαλύνετε τον πόνο του αυτιού. Χρησιμοποιείται και σε περίπτωση ωτίτιδας. Βάζοντας μόλις 2 σταγόνες ζεστό λάδι σκόρδου (βράζοντας μερικές σκελίδες φρέσκου σκόρδου σε ελαιόλαδο), δύο φορές την ημέρα, στο αυτί που σας πονάει, θα μπορέσετε να το καθαρίσετε χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα.

2. Λευκό ξύδι

Μπορείτε να ρίξετε λίγο ξύδι σε περίπτωση τσιμπήματος από μέλισσα, σφίγγα ή τσούχτρα στην περιοχή, και θα σας εξουδετερώσει τον πόνο από το δηλητήριο.

3. Μέλι

Το ακατέργαστο μέλι είναι θαυματουργό για πόνους στο λαιμό και στο στόμα. Τα φυσικά ένζυμα που περιέχει το μέλι, εξουδετερώνουν τη φλεγμονή και βοηθούν στην καταστροφή των ιών και στην επιτάχυνση της θεραπευτικής διαδικασίας. Η ανάμειξη μελιού και κανέλας προωθείται επίσης από την ιατρική της Αγιουρβέδα και από την εναλλακτική ιατρική.

Αυτό το μείγμα, σε μορφή πάστας, μπορεί να εφαρμοστεί στην πάσχουσα περιοχή με μασάζ στο δέρμα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι, εάν πίνετε ένα ζεστό φλιτζάνι νερό με μέλι και κανέλα σε τακτική βάση, μπορεί να σας ανακουφίσει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

παυσίπονα

4. Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετική σε περίπτωση εγκαύματος. Φτιάξτε μία πάστα και εφαρμόστε στην περιοχή του εγκαύματος και καλύψτε με μια υγρή γάζα για λίγα λεπτά. Η αλκαλική φύση της μαγειρικής σόδα θα εξουδετερώσει το οξύ στο τραύμα, αποτρέποντας τη μόλυνση και μειώνοντας τον πόνο.

5. Τζίντζερ

Μπορεί να απαλύνει τους πόνους από δυσπεψία και καούρα. Οι ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του τζίντζερ είναι επίσης ιδανικές για την αντιμετώπιση μυϊκού και αρθριτικού πόνου, καθώς και για πόνους περιόδου στις γυναίκες.

6. Γιαούρτι

Το γιαούρτι είναι ένα εξαιρετικό παυσίπονο όταν εφαρμόζεται στην περιοχή του ορθού, καθώς καταπραΰνει τον πόνο των αιμορροΐδων. Οι ζωντανές καλλιέργειες που περιέχονται στο γιαούρτι, σκοτώνουν επίσης τα βακτήρια που προκαλούν φαγούρα στο ορθό.

7. Αλάτι

Το αλάτι βοηθάει πολύ στην ανακούφιση από τον πονόλαιμο. Κάντε γαργάρες με αλατισμένο νερό και θα σας καταπραΰνει τον πονόλαιμο. Το αλάτι είναι ένα φυσικό απολυμαντικό που θα βοηθήσει επίσης να θεραπεύσετε τα κοψίματα και τις γρατζουνιές.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share