Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχετε λίγα ντουλάπια στην κουζίνα; 4+1 εναλλακτικές λύσεις για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Θέλει τρόπο!

11 Ιανουαρίου 2022 09:09
Έχετε λίγα ντουλάπια στην κουζίνα; 4+1 εναλλακτικές λύσεις για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε μικρή κουζίνα ή η κουζίνα σας έχει λίγα ντουλάπια; Μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Παράλληλα, δείτε εδώ το κόλπο για να μην βουλώνουν ποτέ τα σιφώνια σε μπάνιο και νεροχύτη.

Τρόλεϊ

Αν δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει τις απίστευτες δυνατότητες που σας δίνουν οι κινητοί χώροι αποθήκευσης τότε ήρθε η ώρα. Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ χαριτωμένα και οικονομικά, τα τρόλεϊ μπορούν να φιλοξενήσουν τα πάντα: από τρόφιμα μέχρι απορρυπαντικά. Μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε σημείο και να μετακινηθεί εύκολα όταν παρουσιαστεί η ανάγκη.

κουζίνα ντουλάπια τρόλει

Ράφια

Κάτι τόσο απλό όσο αυτά τα ράφια μπορούν πραγματικά να λύσουν ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος της αποθήκευσης. Είναι εύκολα, πολύ οικονομικά και μπορείτε να τα βάλετε σε κάποιο σημείο του πάγκου σας ή και μέσα στα λιγοστά ντουλάπια σας για να τα εκμεταλλευτείτε ακόμα περισσότερο.

Κουρτινόξυλα

Ποιος θα το έλεγε πως τα κουρτινόξυλα μπορούν να είναι πολυχρηστικά! Βάλτε ένα πάνω από τον φούρνο σας και κρεμάστε τα τηγάνια, τα ξύλα κοπής, τις κουτάλες κλπ. Μπορείτε, ακόμα, να βάλετε ένα μικρό κουρτινόξυλο μέσα (ή πάνω) στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη σας και να δημιουργήσετε περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης.

Διάτρητο πάνελ

Είναι πολύ πρακτικό και παράλληλα πολύ στιλάτο. Τα διάτρητα μεταλλικά πλαίσια είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να οργανώσετε την κουζίνα σας. Βάλτε μερικά γαντζάκια και κρεμάστε πάνω του ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: από τηγάνια μέχρι κουτάλες και πετσέτες.

διατρητό πάνελ κουζίνα

Ανοιχτή ραφιέρα

Ακούγεται αυτονόητο, αλλά είναι μια εξαιρετική λύση – που πολλοί παραβλέπουν – για όσους από εσάς δεν έχετε ντουλάπια. Υπάρχουν σε πολλά μεγέθη και σχέδια στο εμπόριο και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την ιδανική για τη δική σας κουζίνα

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share