Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δώστε λάμψη στα φυτά εσωτερικού χώρου με αυτό το tip

Αρκεί λίγη ποσότητα από αυτό το υλικό!

9 Ιανουαρίου 2022 13:27
Δώστε λάμψη στα φυτά εσωτερικού χώρου με αυτό το tip
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα σας πούμε πώς να καθαρίζετε τα φύλλα από τα φυτά εσωτερικού χώρου, για έναν υπέροχο εσωτερικό κήπο και τα χρώματα που πάντα θέλατε.

Στο καθάρισμα του σπιτιού θα πρέπει να φτάνουμε και την πιο μικρή γωνίτσα, ακόμη και τα φυτά. Γνωρίζατε πώς μπορείτε να τα κάνετε ν’ αστράφτουν με λίγα απλώς βήματα;

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τα φύλλα από τα φυτά εσωτερικού χώρου;

Ναι, είναι σημαντικό. Η διατήρηση καθαρών και υγιών των φύλλων, βοηθά τα φυτά ν’ αναπνεύσουν. Η σκόνη ή η μόλυνση του αέρα, μπορεί να συσσωρευτεί στα φυτά και να μειώσει σημαντικά την ποσότητα φωτός που λαμβάνουν.

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε όλοι, λιγότερο φως σημαίνει λιγότερη χλωροφύλλη, κατ’ επέκταση, ένα άρρωστο φυτό. Αν φτάσει έως εκεί η κατάσταση, όχι μόνο θα αρχίσει να κιτρινίζει και θα σταματήσει ν’ αναπτύσσεται, αλλά μπορεί και να πεθάνει.

φυτά-εσωτερικού-χώρου

Γι’ αυτό, το να καθαρίζετε τα φυτά εσωτερικού χώρου τα οποία δεν καθαρίζονται από τη βροχή, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θα πρέπει να τα καθαρίζετε τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα.

Και ο πιο κατάλληλος τρόπος δεν είναι άλλος από το φυσικό γυαλιστικό, το ελαιόλαδο.

Η χρήση ενός φυσικού γυαλιστικού είναι αποτελεσματική, εκτός από φυτά με κατσαρά φύλλα ή μικρές τρίχες. Βάλτε σε ένα πανάκι λίγη ποσότητα και περάστε το στα φύλλα του φυτού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share