Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λεκέδες από σαπούνι; Εξαφανίστε τους χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό

Θα γυαλίζουν όλες οι επιφάνειες!

8 Ιανουαρίου 2022 11:36
Λεκέδες από σαπούνι; Εξαφανίστε τους χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι λεκέδες από σαπούνι σε τοιχώματα και καφρέπτες είναι σύνηθες φαινόμενο στο μπάνιο. Όταν περνά καιρός και οι λεκέδες ξεραίνονται η αφαίρεση τους είναι πιο δύσκολη και χρειάζεται δραστική λύση. Παράλληλα, δείτε τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από το πράσινο σαπούνι.

Αυτή τη δραστική λύση σας τη παρουσιάζει το Athensmagazine. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αλλά με αυτό το υλικό οι λεκέδες από σαπούνι θα αποτελούν παρελθόν και οι επιφάνειες θα αστράφτουν.

Δοκιμάστε να βάλετε λίγο μαλακτικό ρούχων στους λεκέδες, αφήστε το για 10 λεπτά και μετά καθαρίστε με ένα υγρό πανί. Το απότλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.

μαλακτικο-λεκέδες

Καμένες τροφές: Το απίστευτο κόλπο για να εξαφανίσεις τους λεκέδες από τα σκεύη

Τα καμένα φαγητά είναι σχεδόν αδύνατο να πλυθούν χωρίς τη χρήση ειδικών χημικών προϊόντων. Αλλά κανείς δεν περίμενε, ότι αυτό το προϊόν θα εξαφανίσει τις καμένες τροφές από τα μαγειρικά σκεύη.

Ο λόγος για το μαλακτικό ρούχων. Η λύση είναι απλή! Προσπαθήστε να μουλιάσετε το σκεύος με μια κουταλιά μαλακτικό ρούχων διαλυμένο σε ζεστό νερό, αφήστε το έτσι για τη νύχτα και το πλύσιμο θα είναι πολύ πιο εύκολο το πρωί.

καμενα-λιπη

Εσείς κοιμάστε και ο φούρνος σας καθαρίζεται! Ένα μοναδικό κόλπο που εξαφανίζει καμένα λίπη

Ο φούρνος της ηλεκτρικής μας κουζίνας είναι από τα σημεία του σπιτιού που θέλουν καλό καθάρισμα αφού, με το μαγείρεμα, όλο και κάτι θα χυθεί, με αποτέλεσμα οι επιφάνειές του να γεμίσουν καμένα λίπη και λεκέδες.

Παράλληλα, δείτε εδώ πώς να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές και την βρωμιά από τα μάτια της κεραμικής εστίας

Αν είστε πολυάσχολη, και γενικώς το να τρίβετε επιφάνειες δεν είναι και το καλύτερό σας (αφήστε που, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένα άψογο), σας έχουμε ένα μοναδικό tip που θα διατηρήσει άψογο τον φούρνο σας, χωρίς εσείς να κουραστείτε.

καθαρισμός φούρνου λίπη

Μία φορά τον μήνα, πριν πέσετε για ύπνο, πάρτε ένα μικρό μπολ και γεμίστε το με μισή κούπα αμμωνία. Όπως ο φούρνος είναι κρύος, τοποθετήστε μέσα του το μπολ, και κλείστε την πόρτα. Αφήστε την αμμωνία μέσα στον φούρνο όλη τη νύχτα. Όσο εσείς κοιμάστε, η αμμωνία κάνει το θαύμα της. Το επόμενο πρωί, με ένα νωπό, μαλακό πανί, περάστε την επιφάνεια του φούρνου σας και δείτε τους λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού να εξαφανίζονται!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share