Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άπλωσε κόλλα σε ένα βάζο και το τύλιξε με χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα; Μαγικό! (Video)

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα!

7 Ιανουαρίου 2022 23:20
Άπλωσε κόλλα σε ένα βάζο και το τύλιξε με χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα; Μαγικό! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άπλωσε κόλλα σε ένα βάζο και το τύλιξε με χαρτί υγείας... το αποτέλεσμα... μαγικό! Άπειρες ήταν οι στιγμές που ως παιδιά τις περάσαμε παρέα με τους παππούδες, τα αδέλφια ή τους γονείς μας και φυσικά τις νεράιδες! Αυτές οι μνήμες έχουν χαρακτεί βαθιά στις καρδιές μας για κάποιο λόγο… Είναι μαγικές! Ως αποτέλεσμα, θα δίναμε τα πάντα προκειμένου να τις κρατήσουμε ζωντανές.

Αν λοιπόν είστε κι εσείς λάτρεις των παραμυθιών, μην χάνετε χρόνο! Δείτε πως να δώσετε μια μαγική και παραμυθένια νότα στο σπίτι σας! Παράλληλα, δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα «πεισματάρικο» βάζο που δεν λέει να ανοίξει.

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα κι αν σας πείσει δείτε τις αναλυτικές οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Κόλλησε τσίχλα στα ρούχα; 2 απλά κόλπα για να την αφαιρέσετε

Δεν χωράει αμφιβολία πως δεν υπάρχει παιδί που να μην λατρεύει τις τσίχλες! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα πρέπει να τρώνε τσίχλες με την συχνότητα που επιθυμούν. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει η τσίχλα στα ρούχα ή ακόμη και στα χαλιά και στα μαλλιά. Αν και είναι συνηθέστερο στα παιδιά, δεν σημαίνει ότι και οι μεγάλοι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο λάθος και να κολλήσει η τσίχλα και να μη βγαίνει!

Παράλληλα, δείτε εδώ πώς βγαίνει ο λεκές από μελάνι.

Οι κυριότερες αιτίες όπου η τσίχλα κολλάει σε διάφορα σημεία είναι ότι την παρατάμε κάπου και την ξεχνάμε ή οι φούσκες που κάνουμε. Το κακό με όλους τους τύπους της τσίχλας είναι η κολλώδης ουσία. Συνεπώς για να απαλλαγούμε από αυτόν τον λεκέ, θα πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθεια.

Η αφαίρεση της τσίχλας συνήθως απαιτεί είτε θερμότητα είτε πάγο. Για να θερμάνετε την τσίχλα και να κάνετε πιο εύκολη την αφαίρεσή της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ή ένα σίδερο. Για να την παγώσετε, χρησιμοποιήστε δύο-τρία παγάκια.

τσίχλα ρούχα

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε ένα απορρυπαντικό για την απομάκρυνση του λεκέ, το οποίο θα πρέπει να είναι κατάλληλο με το χρώμα και το είδος του υφάσματος.

Το να παγώσετε την τσίχλα για να αφαιρεθεί πιο εύκολα είναι απλό. Τοποθετήστε ένα παγάκι πάνω για δύο με τρία λεπτά μέχρι να παγώσει η τσίχλα και στη συνέχεια ξύστε την με ένα κουτάλι ή μαχαίρι.

Από την άλλη, το να θερμάνετε την τσίχλα είναι λίγο πιο δύσκολη διαδικασία. Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να μαλακώσετε την τσίχλα. Προσοχή: να μαλακώσετε και όχι να λιώσετε την τσίχλα. Έπειτα, τοποθετήστε ένα κομμάτι από χαρτόνι πάνω στην πλάκα του σίδερου και βάλτε το ρούχο επάνω στην πλάκα, ώστε η τσίχλα να ακουμπάει στο χαρτόνι. Επιλέξτε μέτρια θερμοκρασία για το σίδερο και σιδερώστε την πίσω πλευρά του ρούχου. Μέσα σε λίγα λεπτά η τσίχλα θα μαλακώσει αρκετά και θα κολλήσει στο χαρτόνι, οπότε μπορεί πολύ εύκολα πλέον να απομακρυνθεί από το ρούχο. Μόλις αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της τσίχλας τότε χρησιμοποιήστε το κατάλληλο απορρυπαντικό για να φύγουν τα υπολείμματα του λεκέ.

Στην συνέχεια πλύντε το ρούχο, με τη συνηθισμένη σας διαδικασία. Τα υπολείμματα που υπάρχουν στο ρούχο θα απομακρυνθούν.

Προσοχή: Πριν τοποθετήσετε το ρούχο στο πλυντήριο επιβεβαιώστε ότι η τσίχλα έχει αφαιρεθεί εντελώς. Αν ο λεκές υπάρχει ακόμα, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share