Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για μπανιέρα που αστράφτει βάλτε αυτό το υλικό και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Η μπανιέρα σας θα γυαλίζει από καθαριότητα!

6 Ιανουαρίου 2022 16:55
Για μπανιέρα που αστράφτει βάλτε αυτό το υλικό και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσουμε μία μπανιέρα και να εξαφανίσουμε τα άλατα. Αλλά τι είναι εκείνο που θα δώσει μία extra λάμψη και θα κάνει τη μπανιέρα να αστράφτει; Παράλληλα, δείτε πως θα εξαφανίσετε μούχλα και σκουριά από τη μπανιέρα σας με δύο πανεύκολους τρόπους.

Το μυστικό κρύβεται στο μαλλακτικό ρούχων! Μάλιστα! Μπορεί να μην το περιμένατε, αλλά το μαλλακτικό ρούχων θα κάνει τη μπανιέρα σας να αστράφτει από καθαριότητα. Γεμίστε την με ζεστό νερό, βάλτε ανάλογα με το μέγεθος της μπανιέρας την αντίστοιχη ποσότητα μαλλακτικού και το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

μπανιερα

Το σιφόνι της μπανιέρας είχε βουλώσει - Πήρε μαγειρική σόδα με ξύδι και το αποτέλεσμα ήταν θαυματουργό

Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό εξαιρετικά χρήσιμο στην καθημερινότητά μας, με το σπίτι μας να γίνεται χάρη σε αυτή... πιο αστραφτερό, ειδικά αν το χρησιμοποιούμε με τρόφιμα, όπως το ξύδι.

Τα δύο αυτά υλικά μπορούν να χρησιμεύσουν σε αρκετές περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι και όταν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην μπανιέρα μας, αν και κάποιες φορές κινδυνεύουμε με τη σόδα.

μπανιέρα σιφόνι ξύδι

Εάν το σιφόνι της μπανιέρας, του μπάνιου ή του νιπτήρα σου έχει βουλώσει ή εάν απλά έχει έντονη μυρωδιά η αποχέτευση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εδώ μαγειρική σόδα. Αφού το καθαρίσεις από στοιχεία που εμποδίζουν, όπως οι τρίχες, ρίξε μισή κούπα σόδα και μισή κούπα ζεστό ξύδι. Περίμενε περίπου 15-20 λεπτά για να αντιδράσει και στη συνέχεια άφησε άφθονο νερό να τρέξει. Εάν το πρόβλημά σου είναι μεγαλύτερο, τότε καλύτερα να φωνάξεις κάποιον ειδικό στις αποφράξεις.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share