Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Ξεθωριασμένα μαύρα ρούχα: Επαναφέρετε τα απλά και σπιτικά

Θα χρειαστείτε μόνο 1 υλικό

5 Ιανουαρίου 2022 20:45
Ξεθωριασμένα μαύρα ρούχα: Επαναφέρετε τα απλά και σπιτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μαύρα ρούχα είναι μία ξεχωριστή κατηγορία για το πλυντήριο μας, αφού χρειάζονται ειδική μεταχείριση.

Πολλές φορές οι πολλαπλές πλύσεις ξεθωριάζουν το χρώμα τους.

Υπάρχει ένα εύκολο και σπιτικό κόλπο για να επαναφέρετε το μαύρο χρώμα στα ρούχα σας με τα παρακάτω υλικά.

Πάρτε 2 φλιτζάνια από καφέ ή τσάι και βάλτε το πάνω στα μαύρα ρούχα την ώρα του πλυσίματος. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει τα μαύρα ρούχα να διατηρήσουν τη φυσική χρωστική τους ουσία και θα αναβιώσουν το αρχικό χρώμα.

καφες-τσαι

Θα σε σώσει! Αυτό είναι το χωνευτικό ρόφημα για μετά το χριστουγεννιάτικο γεύμα

Για μία ακόμη χρονιά οι πειρασμοί παρέλασαν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, λίγο η γαλοπούλα, λίγο οι φουρνιστές πατάτες, λίγο η πίτα, δεν μπορείς να αντισταθείς και πέφτεις με τα μούτρα στην απόλαυση.

Η απόλαυση, όμως, καταλήγει σε βαρυστομαχιά και εσύ ψάχνεις απεγνωσμένα κάτι να πιείς να χωνέψεις. Να σας υπενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, τη νέα τάση στη διατροφή που έχει κάνει θραύση.

Πολλοί σκεφτόμαστε τη Coca Cola, αλλά οι απόψεις διίστανται για τα ανθρακούχα ποτά. Γιατί μπορεί να προσφέρουν μια μικρή ευφορία όταν ρεύεσαι από μέσα σου και μια μεγάλη ευφορία όταν ρεύεσαι με όλη σου την ψυχή, αλλά δεν κάνουν κάτι παραπάνω. Κι αυτό γιατί όταν φτάσουν στο στομάχι σου και το ανθρακικό χάσει τη σύστασή του από τα διάφορα ένζυμα, αποτελούν απλά ένα ακόμα σιρόπι που πρέπει ο οργανισμός σου να πέψει.

Η πεπτική διαδικασία δεν μπορεί τόσο να επιταχυνθεί. Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες που μπορούν να την καθυστερήσουν ή και να την διακόψουν. Διάβασε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να χωνέψεις στην κατάλληλη χρονική διάρκεια. Όχι τίποτα άλλο. Έχει μείνει αρκετή γαλοπούλα για να φας και το βράδυ.

Η λύση είναι μία και αυτή είναι το τσάι

Σίγουρα θες να πιείς έναν καφέ με πολλή ζάχαρη. Αλλά αυτό μόνο βοηθητικό δεν θα είναι. Αντιθέτως, ένα τσάι θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να χωνέψεις το γεύμα. Ειδικά το ginger, το χαμομήλι και το peppermint tea είναι ιδιαίτερα χωνευτικά και θα σε βοηθήσουν πολύ. Ζεστά πάντα.

τσαι

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share