Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε ξύδι στην τουαλέτα και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό

Θαυματουργό!

26 Δεκεμβρίου 2021 20:58
Έριξε ξύδι στην τουαλέτα και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τουαλέτα, είναι ένα από τα μέρη του σπιτιού σας που χρησιμοποιείτε με μεγάλη συχνότητα μέσα στη μέρα και για αυτό οι απαιτήσεις καθαριότητας είναι μεγάλες, καθώς χρειάζεται συχνό καθάρισμα. Μάλιστα, ένα από τα προβλήματα που προκύπτει στις τουαλέτες είναι το πουρί.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως θα κάνετε την τουαλέτα σας να λάμψει, με υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να απομακρύνετε το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας; Σας αρέσει η τουαλέτα σας να φαίνεται καθαρή και να είναι απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές. Εξάλλου, αυτό είναι που κάνει ολόκληρο το μπάνιο έναν ευχάριστο χώρο και μας βοηθά να χαλαρώσουμε όταν πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε.

Ωστόσο, λόγω της συσσώρευσης μικροβίων, υγρασίας και άλλων ουσιών, είναι συνηθισμένο να βλέπετε άλατα και λεκέδες που είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν.

Τα άλατα, που γίνονται ορατά με κίτρινο ή καφέ χρώμα, συνήθως δημιουργούνται από τη συσσώρευση ασβεστίου και άλλων ορυκτών που βρίσκονται στην παροχή ύδατος.

 Έριξε ξύδι στην τουαλέτα και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό

Πείτε αντίο στο πουρί

Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού με το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό απολυμαντικό. Επί δεκαετίες, υπήρξε ένας οικολογικός τρόπος για να διατηρούνται πολλές επιφάνειες καθαρές.

Γι’ αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πολύ χρήσιμο, αφού τα φυσικά οξέα και των δύο συστατικών εξαφανίζουν εύκολα το πουρί.

Η εφαρμογή του μειώνει σημαντικά την εμφάνιση λεκέδων. Επιπλέον, αφαιρεί τους μικροοργανισμούς που προκαλούν δυσάρεστες οσμές.

Υλικά:

  • ½ φλιτζάνι (125 ml) λευκό ξύδι
  • Ο χυμός από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

  • Προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού σε μισό φλιτζάνι άσπρο ξύδι και τρίψτε το μείγμα έντονα πάνω από τις περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε.
  • Ανάλογα με τον τύπο του λεκέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι από την τραχιά του πλευρά ή ένα υγρό γυαλόχαρτο για να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share