Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το απόλυτο τρικ στο στολισμό του δέντρου για να μοιάζει γεμάτο

Απίθανο!

22 Δεκεμβρίου 2021 15:10
Το απόλυτο τρικ στο στολισμό του δέντρου για να μοιάζει γεμάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τέλειο κόλπο για να δείχνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ψηλότερα και πιο γεμάτα, αποκάλυψε πρώην εργαζόμενη σε βρετανικά καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη.

Καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που τελικά απογοητεύονται με το αποτέλεσμα που δίνει το ψεύτικο δέντρο τους, με το χειρότερο όλων το δέντρο να μοιάζει αραιό, μια πρώην υπάλληλος σε καταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα αποκαλύπτει ένα μυστικό για να καλυφθούν τυχόν τέτοια προβλήματα.

Σε ένα βίντεο στο TikTok έδειξε πώς ακριβώς πρέπει να ανοίγει κανείς τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου έτσι ώστε εγγυημένα να μοιάζει πάντα γεμάτο.

«Ένα πράγμα που έμαθα δουλεύοντας σε τέτοια καταστήματα ήταν να ανοίγω τα μικρά κλαδάκια κάθε κλαδιού του δέντρου ως εξής: Δύο πλάγια (ένα αριστερά, ένα δεξιά) και ένα προς τα πάνω και ξανά, δύο πλάγια, ένα πάνω, δύο πλάγια ένα πάνω».

Εξήγησε μάλιστα ότι πάντα λάμβανε αυτή την οδηγία όταν έστηνε χριστουγεννιάτικα δέντρα για βιτρίνες καταστημάτων. «Με κάνεις να θέλω να ξαναφτιάξω το δέντρο μου. Δεν το ήξερα, σε ευχαριστώ», έγραψε κάποιος ενώ άλλος σχολίασε: «Μακάρι να το είχα δει πριν φτιάξω το δέντρο μου».

Πάντως και άλλοι φάνηκε να γνωρίζουν τη μέθοδο, με ορισμένους να σημειώνουν ότι έτσι φτιάχνουν το δέντρο τους εδώ και χρόνια και ότι το θεωρούσαν γνωστό.

Η ώρα του στολισμού έφθασε

  • Φροντίστε τα μεγάλα στολίδια να μπουν στο κάτω μέρος του δέντρου και ανεβαίνοντας τοποθετήστε τα μικρότερα.
  • Τοποθετήστε διακοσμητικά κλαδιά και λουλούδια για έξτρα όγκο και γέμισμα. Η μορφή του δέντρου θα αλλάξει και θα ξεφύγει από τις συνηθισμένες νόρμες.
  • Ποιος είπε ότι τα επιτραπέζια διακοσμητικά είναι μόνο για το τραπέζι ή οι ξύλινες ταμπέλες μόνο για τον τοίχο; Τολμήστε όλα αυτά τα διακοσμητικά να τα βάλετε στο δέντρο για μια μοναδική διακόσμηση με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Το μυστικό μας; Σε ένα δέντρο με ασύμμετρα κλαδιά αφήστε τα κλαδιά που προεξέχουν χωρίς στολισμό για καλύτερο αποτέλεσμα.

Για ένα δέντρο 180 εκατοστών- 210 εκατοστών 80 στολίδια είναι μια καλή επιλογή!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share