Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκοψε ένα κρεμμύδι και το έβαλε στο ντουλάπι του μπάνιου - Αυτό που συνέβη δεν το περίμενε

Απίστευτο!

20 Δεκεμβρίου 2021 12:34
Έκοψε ένα κρεμμύδι και το έβαλε στο ντουλάπι του μπάνιου - Αυτό που συνέβη δεν το περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συχνά το ντουλαπάκι του μπάνιου μυρίζει μούχλα και κλεισούρα από τους υδρατμούς! Η λύση είναι μία και είναι απλή και οικονομική. Επίσης, αυτό είναι το κόλπο για να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη οσμή του κρεμμυδιού.

Για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστε οσμές, κόψτε ένα κρεμμύδι στα 4, πάρτε ένα κομμάτι του, βάλτε το σε πιατάκι και άφησέ το για ένα βράδυ μέσα στο ντουλάπι. Την άλλη μέρα, αφήστε το ντουλάπι ανοιχτό. Μόλις η πρώτη (άσχημη) μυρωδιά του κρεμμυδιού φύγει, δεν θα μυρίζει καθόλου.

Πήρε ένα κρεμμύδι και το γέμισε με κιμά - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα σας τρέξουν τα σάλια! (Video)

Φτιάξτε πεντανόστιμα μπομπάκια με κρεμμύδι και κιμά που σίγουρα θα τρέχουν τα σάλια μικρών και μεγάλων στο τραπέζι. Πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Και αν σας αρέσουν και τα γλυκά το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε να φτιάξετε άλλη μια συνταγή για γλυκό ψυγειου με μόνο 2 υλικά και κόστος λιγότερο από 5 ευρώ,

Υλικά

  • Μισό κιλό κιμά
  • 1 αβγό
  • 2 κρεμμύδια
  • Τυρί σε στικ
  • 1 κ.σ. σάλτσα
  • 1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. παρμεζάνα
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200.
  • Κόψτε τις άκρες από τα κρεμμύδια. Στην συνέχεια, κόψτε τα στην μέση και βγάλτε τα δύο μισά από το εξωτερικό στρώμα. Αν έχετε εμπειρία στην μαγειρική, μπορείτε να αφαιρέσετε κατευθείαν το κέντρο.
  • Βγάλτε στρώμα στρώμα όλα τα στρώματα του κρεμμυδιού.
  • Ρίξτε το αβγό σε ένα μπολ και χτυπήστε το. Κόψτε το υπόλοιπο του κρεμμυδιού και ρίξτε το στον κιμά. Στύψτε λίγο από τα υγρά του κρεμμυδιού μέσα στο κρέας.
  • Προσθέστε όλα τα στερεά υλικά και την σάλτσα στον κιμά, μαζί με το αβγό. Ανακατέψτε τα με το χέρι.
  • Ξεκινήστε να γεμίζετε τις “βόμβες” σας με το μίγμα από κιμά. Βάλτε ένα κομμάτι τυρί μαζί με τον κιμά σε κάθε “βόμβα”.
  • Τυλίξτε τις “βόμβες” με αλουμινόχαρτο. Αν πρόκειται να τις ψήσετε σε ψησταριά, βάλτε διπλή στρώση αλουμινόχαρτου.
  • Βάλτε τις σε ένα ταψί και ψήστε για 25 λεπτά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share