Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και.. Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς (Video)

Απίθανο τρικ με τρομερά αποτελέσματα

9 Δεκεμβρίου 2021 08:07
Έβαλε παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και.. Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To πλύσιμο των ρούχων είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, ο σωρός από τα ρούχα όλο και μεγαλώνει και το πλυντήριο δεν τελειώνει. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία σίγουρα! Παράλληλα, δείτε δύο έξυπνα tips για να μην χάσετε ποτέ ξανά κάλτσα στο πλυντήριο!

Αφού στεγνώσουν και είναι τσακισμένα πρέπει και να τα σιδερώσεις. Η συγκεκριμένη γυναίκα στο παρακάτω video μας δείχνει ένα κόλπο που θα μας απαλλάξει από τις τσακίσεις των ρούχων που γίνονται μέσα στο πλυντήριο και δε θα χρειάζονται μετά σιδέρωμα (η έστω λιγότερο σιδέρωμα).

To μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ρίξουμε μερικά παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και αντίο τσαλάκωμα.

Πλυντήριο ρούχων: 4+1 βασικά λάθη που το καταστρέφουν και δεν έχουμε ιδέα

Γνωρίζατε πως το πλυντήριο ρούχων σας χρειάζεται στοιχειώδη συντήρηση και… καθάρισμα; Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν 4+1 λάθη καταστρέφουν το πλυντήριο σας χωρίς να το καταλάβετε.

1. Δεν αφήνετε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή ανάμεσα στα πλυσίματα. Αφήνετε την πόρτα ανοιχτή μετά από κάθε πλύσιμο έτσι ώστε να μην αναπτύσσεται μούχλα στο εσωτερικό του αλλά και στο λάστιχο της πόρτας. Επίσης, ανοίγοντας την πόρτα δίνετε την δυνατότητα στο πλυντήριό σας να μυρίζει φρεσκάδα και όχι «κλεισούρα».

2. Δεν καθαρίζετε ποτέ το φίλτρο του νερού. Καλό είναι να κάνετε που και που ένα καλό πλύσιμο στο φίλτρο του πλυντηρίου. Αυτό είναι απαραίτητο διότι μαζεύονται παντού βρωμιές από τα ρούχα που πλύνατε και μπλοκάρουν το φίλτρο. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο το πλυντήριο αλλά έχει επιπτώσεις και στο καθάρισμα των ρούχων σας.

Πλυντήριο ρούχων λάθη

3. Δεν κάνετε μια άδεια πλύση με ζεστό νερό. Παρόλο που πολλές εταιρίες απορρυπαντικών ισχυρίζονται πως δεν χρειάζεται να κάνετε πλύσεις με ζεστό νερό, οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν πλένουν καλά τα ρούχα σας και δεν διώχνουν εντελώς τη βρωμιά. Που και που καλό είναι, λοιπόν, να κάνετε μια πλύση χωρίς ρούχα, με ζεστό νερό και χωρίς απορρυπαντικό για να αναζωογονείται το πλυντήριό σας.

4. Ξεχνάτε να καθαρίζετε την θήκη του απορρυπαντικού. Τα παλιό απορρυπαντικό μπορεί να μπλοκάρει την πλύση αν δεν έχει καθαριστεί σωστά η θήκη που το βάζετε. Βγάζετέ την συχνά και καθαρίζετέ την με ζεστό νερό. Είναι κάτι πολύ απλό και γρήγορο.

5. Πάντα παραγεμίζετε το πλυντήριό σας. Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνετε είναι και πρέπει να αποφεύγετε είναι το παραγέμισμα του πλυντηρίου σας με ρούχα. Τα ρούχα σας χρειάζονται τον χώρο τους για να καθαρίζονται σωστά ενώ παράλληλα δεν κάνετε καλό και στο πλυντήριό σας μακροπρόθεσμα.

Ό,τι από τα παραπάνω κι αν κάνετε ήρθε η ώρα να μάθετε από τα λάθη σας και να τα διορθώσετε. Μόνο έτσι θα έχετε πάντα καλά πλυμένα ρούχα και πλυντήριο που θα διαρκέσει για πολύ περισσότερα χρόνια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share