Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τοποθέτησε κάμερα μέσα στο πλυντήριο πιάτων - Αυτό που κατέγραψε θα σας εκπλήξει

Θα πάθετε πλάκα

8 Δεκεμβρίου 2021 12:41
Τοποθέτησε κάμερα μέσα στο πλυντήριο πιάτων - Αυτό που κατέγραψε θα σας εκπλήξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλε μια κάμερα μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων και αυτό που κατέγραψε από το εσωτερικό του, είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Πρόκειται να δείτε εικόνες που θυμίζουν "πάρτυ" αλλά όχι με ανθρώπους. Ξεκινάει σχετικά φυσιολογικά μέχρι να βγει ο βραχίονας ψεκασμού. Μπορείτε να δείτε εδώ ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να γεμίσεις το πλυντήριο πιάτων, ώστε να μην υπάρξει κανένα ατύχημα.

Ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την κουζίνα, πιάτα και μαχαιροπήρουνα που κανονικά δε θα συναντιόνταν στην καθημερινή ζωή, βρίσκονται μέσα σε αυτόν τον πανζουρλισμό.

Στην ιδιωτικότητα αυτού του κλειστού, πριβέ πάρτυ, τα πιάτα αρχίζουν να κουνιούνται, να ρίχνουν νερό το ένα στο άλλο και βασικά να παραδίδουν την αίσθησή τους στο δυνατό ήχο που πραγματικά κάνει τους τοίχους να τρέμουν καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 60 βαθμούς Κελσίου.

Άπλωσε σε όλα τα ρούχα αφρό ξυρίσματος και τα έβαλε στο πλυντήριο - Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει

Το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο είναι μία από τις πιο εύκολες δουλειές του σπιτιού αρκεί φυσικά να γίνει σωστά και να αφαιρεθούν οι ανεπιθύμητοι λεκέδες αλλιώς θα αναγκαστείς να τα πλύνεις ξανά απ' την αρχή.

Μυστικά για το καλύτερο πλύσιμο ή για πιο έντονο άρωμα στα ρούχα υπάρχουν πάμπολλα και κάθε φορά βρίσκομαι κι από ένα νέο που μας ενθουσιάζει, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο σας. Οι πιο επίμονοι λεκέδες είναι αυτοί από λάδι ή κόκκινη σάλτσα, για τις γυναίκες όμως το μεγάλο βάσανο είναι οι λεκέδες από μακιγιάζ. Κι όμως υπάρχει λύση και κρύβεται στον αφρό ξυρίσματος.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Πριν βάλετε το λεκιασμένο ρούχο στο πλυντήριο απλώστε πάνω στο λεκέ λίγο αφρό και πλύντε το όπως θα κάνατε κανονικά. Μόλις το πλύσιμο τελειώσει θα δείτε πως ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί.

Κάντε το πλυντήριο να μοσχοβολάει και να λάμπει με αυτό το κόλπο - Χρειάζεστε μια πετσέτα και...

Θέλετε να απομακρύνεται την κακοσμία από το πλυντήριο σας, και να το κάνετε να λάμπει, με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο; Σας έχουμε την λύση!

Ξέρετε πως είναι να έχετε μόλις πλύνει τα ρούχα σας αλλά αυτά πάλι να μυρίζουν, και περίεργα; Η μυρωδιά αυτή είναι μούχλα που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό του πλυντηρίου. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό και σύντομα θα έχετε ένα πλυντήριο που θα μοσχομυρίζει, ενώ με αυτόν τον τρόπο εδώ θα σκοτώσετε όλα τα μικρόβια του πλυντηρίου.

Θα χρειαστείτε:

  • Λίγο χλωρίνη
  • 0,5 λίτρο ξίδι
  • Λαστιχένια γάντια
  • Μια παλιά πετσέτα
  • Μια παλιά οδοντόβουρτσα

Πρώτα αναμίξτε την χλωρίνη με λίγο ζεστό νερό σε αναλογία 50/50. Στη συνέχεια, φορέστε τα λαστιχένια γάντια και μουσκέψτε την πετσέτα με την αραιωμένη χλωρίνη και απλώστε την κατά μήκος πίσω από το λάστιχο στεγανοποίησης! Αυτό το σημείο είναι ο πραγματικός ένοχος όταν το πλυντήριό σας μυρίζει.

πετσέτα στο πλυντήριο

  • Αφήστε την πετσέτα να μουσκέψει για 30 λεπτά.
  • Τελειώστε τα επίμονα σημεία με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Στεγνώστε τα πάντα.
  • Έπειτα ενεργοποιήστε το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία.

Αλλά δεν τελειώσαμε. Για να αφαιρέσετε υπολείμματα αλάτων, θα πρέπει να ξαναβάλετε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία αυτή τη φορά με ξίδι. Είναι σημαντικό στην δεύτερη φορά να βάλετε ξίδι και όχι στην πρώτη. Η χλωρίνη και το ξίδι είναι δηλητηριώδης συνδυασμός. Ρίξτε ξίδι στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό και βάλτε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία. Αυτό ήταν!

Αυτός είναι ο τρόπος που θα μετατρέψετε το πλυντήριο με μυρωδιά μούχλας σε ένα καθαρό πλυντήριο. Επιπλέον, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share