Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαγειρική σόδα στην ντουλάπα; Δε φαντάζεστε σε τι βοηθάει

Δεν πάει το μυαλό σας!

6 Δεκεμβρίου 2021 09:55
Μαγειρική σόδα στην ντουλάπα; Δε φαντάζεστε σε τι βοηθάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βάλτε μαγειρική σόδα στην ντουλάπα σας και αυτό που θα συμβεί δεν θα το πιστεύετε. Πραγματικά είναι ένα κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια!

Δείτε και αυτό: Παίρνει μαγερική σόδα και φράουλα και τα λιώνει... λίγο μετά συμβαίνει κάτι απίστευτο!

Για να απαλλαγείτε από την υγρασία στην ντουλάπα και την αποκρουστική μυρωδιά της κλεισούρας δοκιμάστε το κόλπο αυτό!

μαγειρική σόδα ντουλάπα

Για να τα αποφύγετε και αυτά αλλά και οποιαδήποτε δυσάρεστη μυρωδιά τοποθετήστε στο κάτω μέρος της ντουλάπας μία ανοιχτή συσκευασία μαγειρικής σόδας. Θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και την υγρασία. Ανανεώστε κάθε 10 μέρες!

Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά! (Video)

Σας φάνηκε περίεργο αυτό που διαβάσατε; Ξέρετε ότι αν πάρετε σόδα μαγειρική και μαλακτικό μαλλιών μπορείτε να φτιάξετε ένα τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα αναμίξετε και να περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα είναι να φτιάξετε έναν τέλειο χιονάνθρωπο που θα στολίσει το σπίτι σας! 6 μυστικά των γιαγιάδων για τις δουλειές του σπιτιού που οι νέες νοικοκυρές δεν γνωρίζουν

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και μαλακτικό μαλλιών για να δημιουργήσετε στη στιγμή διακοσμητικό χιόνι για πρωτότυπες χειροτεχνίες.

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία:

Κάντε τα λευκά σας να λάμψουν και πάλι, με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα!

Για να μπορείτε να χαρείτε τα λευκά σας ρούχα και σεντόνια, θα πρέπει να τα φροντίζετε μια στο τόσο. Το κιτρίνισμα και το γκριζάρισμα κάνουν την εμφάνισή τους με τον καιρό. Δώσε στα λευκά σου τη χαμένη τους λάμψη!

Με λεμόνι

Για πλύσιμο στο χέρι: Πλύνε το ύφασμα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό με σαπούνι Μασσαλίας προσθέτοντας ένα μεγάλο λεμόνι κομμένο σε φέτες (ή τον χυμό δύο λεμονιών). Ξέπλυνε και άπλωσέ το να στεγνώσει στον ήλιο.

Για το πλυντήριο: Πρόσθεσε τον χυμό δύο λεμονιών στη θήκη του απορρυπαντικού, πλύνε κανονικά τα λινά ή βαμβακερά είδη και άπλωσέ τα στον ήλιο.

Προσοχή! Τα συνθετικά λευκά υφάσματα, όταν στεγνώνουν στον ήλιο, έχουν την τάση να κιτρινίζουν.

Με μαγειρική σόδα

Για πλύσιμο στο χέρι: Πρόσθεσε στο νερό για το τελευταίο ξέβγαλμα ένα ποτήρι του νερού μαγειρική σόδα και άπλωσε στον ήλιο. Γενικά αν προσθέσεις μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα (125 ml) στο συνηθισμένο σου απορρυπαντικό, τα λευκά ρούχα γίνονται πιο λευκά και τα χρωματιστά πιο φωτεινά.

Για το πλυντήριο: Πρόσθεσε την ίδια ποσότητα μαγειρικής σόδας στη θήκη του απορρυπαντικού και πλύνε κανονικά τα υφάσματα. Στέγνωσέ τα στον ήλιο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share