Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και σιδέρωσε το τραπέζι! Όταν δείτε τον λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Δεκεμβρίου 2021 13:17
Τύλιξε το σίδερο με αλουμινόχαρτο και σιδέρωσε το τραπέζι! Όταν δείτε τον λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κόλπο με αλουμινόχαρτο που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας αφήσει άφωνους. Πώς δεν το είχατε σκεφτεί τόσο καιρό;

Επιδιορθώσετε τις γωνίες από τα έπιπλά σας χρησιμοποιώντας ένα σίδερο και αλουμινόχαρτο. Και μάλιστα με το αλουμινόχαρτο μπορείτε να επιλύσετε πολλά προβλήματα, ακόμα και υγείας, όταν το εφαρμόσετε στα πόδια σας!

Είναι πολύ κρίμα όταν μία ξύλινη επιφάνεια σε ένα τραπέζι φθείρεται. Αλλά δεν χρειάζεται να αγνοείται το πρόβλημα ή να ξοδεύετε μία περιουσία για να το επιδιορθώσετε.

αλουμινόχαρτο σίδερο

Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι - Το τελικό αποτέλεσμα;

Τυλίξτε ζυμάρι γύρω από αλουμινόχαρτο σε σχήμα κώνου και δημιουργήστε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα. Είναι απλό και εντυπωσιακό!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο.

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share