Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι - Το τελικό αποτέλεσμα;

Δεν πάει το μυαλό σας

4 Δεκεμβρίου 2021 17:53
Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι - Το τελικό αποτέλεσμα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τυλίξτε ζυμάρι γύρω από αλουμινόχαρτο σε σχήμα κώνου και δημιουργήστε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα. Είναι απλό και εντυπωσιακό!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο.

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο το σίδερο και ρίχνει πάνω ένα αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τι κι αν σου χάλασε η κουζίνα; Για όλα υπάρχουν λύσεις! Όπως ακριβώς λύση βρήκε κι αυτός ο άντρας για να φάει ένα τηγανητό αυγό!

Το αλουμινόχαρτο έχουμε ξαναπεί πως είναι καλός αγωγός της θερμότητας συνεπώς κρατάει τη θερμοκρασία χωρίς να καίγεται! Οι χρήσεις του είναι πολλές, μερικές από τις οποίες ούτε καν γνωρίζαμε και αποδείχθηκαν πραγματικά σωτήριες!

Αυτός ο άντρας τύλιξε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο σίδερο και πάνω έριξε ένα ωμό αυγό. Λίγα λεπτά αργότερα είχε το τέλειο τηγανητό αυγό! Η λύση που βρήκε ήταν πραγματικά ευφυέστατη!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και είπαμε για τις σωτήριες χρήσεις του αλουμινόχαρτου, δες εδώ τι θα συμβεί αν σφίξεις στο χέρι σου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share