Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Απίθανα tips για να καθαρίσετε σωστά το καλοριφέρ και να έχει μέγιστη απόδοση!

Δώστε βάση!

4 Δεκεμβρίου 2021 13:46
Απίθανα tips για να καθαρίσετε σωστά το καλοριφέρ και να έχει μέγιστη απόδοση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανα tips για να καθαρίσετε σωστά το καλοριφέρ και να έχει μέγιστη απόδοση!

Το καθάρισμα των σωμάτων θέρμανσης είναι σημαντικό καθώς όταν έχει σκόνη μειώνεται η θερμότητα που διαχέεται στον χώρο και επίσης απελευθερώνει δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Δείτε πως μπορείτε να τα καθαρίσετε.

α) Η ιδανική ώρα για να καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας είναι πριν ανάψουν. Αν έχουν ήδη ανάψει εξασφαλίστε πως είναι κλειστά και τελείως κρύα.

β) Καθαρίστε την επιφάνεια. Απομακρύνετε την πολλή σκόνη με ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια περάστε όλη την επιφάνεια με ένα νωπό σφουγγάρι. Αφήστε το να στεγνώσει πριν προχωρήσετε.

καθάρισμα καλοριφέρ tips

γ) Αν υπάρχει κάλυμμα ξεβιδώστε το και βγάλτε το. Χρησιμοποιήστε αέρα υπό πίεση (όπως αυτόν που προορίζεται για το καθάρισμα του πληκτρολογίου) για να απομακρύνετε την σκόνη. Αν το καλοριφέρ δεν έχει κάλυμμα, χρησιμοποιήστε τον αέρα για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία και τα σημεία των σωληνώσεων.

Σούπερ κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά - Θα γλιτώσετε πολλά χρήματα

Καλοριφέρ: Μήπως το καλοριφέρ σου δεν ζεσταίνει αρκετά το σπίτι; Με αυτό το κολπάκι θα έχετε ζέστη μέσα στο σπίτι σας και θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα

Τι πρέπει να κάνετε; Βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο πίσω του. Το αλουμινόχαρτο θα στείλει τη ζέστη μέσα στο δωμάτιο και δεν θα αφήσει να την απορροφήσει ο τοίχος.

Παράλληλα διαβάστε στο Athensmagazine.gr αν στεγνώνετε τα ρούχα σας στο καλοριφέρ για ποιο λόγο δεν πρέπει να το ξανακάνετε.

καλοριφέρ κόλπο

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share