Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρίχνει αυτό το απλό υλικό μέσα στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! (Video)

Θα πάθετε πλάκα!

2 Δεκεμβρίου 2021 13:44
Ρίχνει αυτό το απλό υλικό μέσα στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χρειάζεστε κάτι για να ενισχύσετε τη μπουγάδα σας και γενικά το καθάρισμα τους σπιτιού σας; Αυτό το ισχυρό καθαριστικό είναι φιλικό για το περιβάλλον και οικονομικό! Είναι μια ασφαλής εναλλακτική για τα τοξικά χημικά και απαραίτητο για το πλυντήριο σας.

Έχετε παρατηρήσει ότι τα καινούρια ρούχα, οι πετσέτες, ακόμα και τα παιδικά ρούχα βγαίνουν με επίχρισμα υφάσματος; Αυτό μπορεί να κάνει τα υφάσματα να έχουν σκληρή υφή. Προσθέτοντας μία κούπα λευκό ξύδι στο ξέπλυμα στο πλυντήριο, τα υφάσματα γίνονται πιο μαλακά.

Το λευκό ξίδι είναι τέλειο για να απολυμάνετε τα ρούχα και τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Για να απολυμάνετε το πλυντήριο σας, βάλτε μία με δύο κούπες ξύδι αντί για χλωρίνη.

Βάλτε μία κούπα ξίδι στην πρόπλυση για να προστατέψετε τα χρωματιστά. Για να αποφύγετε το ξέβαμμα κάποιου ρούχου, βάλτε το για ένα βράδυ σε ένα μίγμα με νερό και ξύδι (αναλογία ένα προς ένα).

Για να διατηρήσετε τα λευκά σας λευκά, βάλτε μία με δύο κούπες ξύδι σε μία κανονική πλύση για λευκά. Για να λευκάνετε κάποιο ρούχο με μεγαλύτερο πρόβλημα μεμονωμένα, βάλτε το για ένα βράδυ σε μία λεκάνη με 5 κούπες νερό και 2 κούπες λευκό ξύδι.

Αν τα ρούχα σας μυρίζουν παρά το πλύσιμο (για παράδειγμα τα ρούχα γυμναστικής) ή αν μυρίζουν επειδή έμειναν στο πλυντήριο για πολύ, μπορείτε να προσθέσετε μία με δύο κούπες στην πρόπλυση ή στο ξέπλυμα του πλυντηρίου.

Αν κάποια ρούχα σας έχουν λεκέδες λόγω ιδρώτα, μπορείτε να ψεκάσετε το σημείο με λίγο ξύδι λίγα λεπτά πριν το πλύσιμο. Για παλιότερους λεκέδες ή για ρούχα που έχουν αρχίσει να ξεβάφουν, ψεκάστε το σημείο του λεκέ πριν το πλύσιμο και πιέστε με ένα λευκό πανί για να φύγει πιο εύκολα ο λεκές.

Μπορείτε να καθαρίσετε και το πλυντήριο σας με το λευκό ξύδι. Βάλτε 5 κούπες λευκό ξύδι σε μια άδεια πλύση μία φορά το μήνα για να απολυμάνετε το εσωτερικό, να απομακρύνετε τα άλατα και τα κατάλοιπα και να καθαρίσετε τους σωλήνες του πλυντηρίου.

Μπορείτε να καθαρίσετε και το εξωτερικό με ένα παρόμοιο μίγμα, για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του απορρυπαντικού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share