Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Αυτά είναι τα σημεία στο σπίτι που ξεχνάμε να καθαρίσουμε όλοι!

Κι όμως σε όλους έχει συμβεί!

1 Δεκεμβρίου 2021 11:19
Αυτά είναι τα σημεία στο σπίτι που ξεχνάμε να καθαρίσουμε όλοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως υπάρχουν σημεία στο σπίτι σας που δεν έχετε καθαρίσει ποτέ ή τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όσο τα υπόλοιπα! Ποια είναι όμως τα σημεία που δεν θα ξεχνάτε από εδώ και πέρα;

Εκτός από τις επιφάνειες που φαίνονται, την επόμενη φορά που θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να λάμπει, δώστε προσοχή σε αυτά τα σημεία. Απίστευτο: Τι θα συμβεί αν βάλετε μια φλούδα πορτοκαλιού στον φούρνο σας!

Κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ

Όσο σκουπίζετε με την ηλεκτρική το πάτωμα, σηκώστε και τα μαξιλάρια του καναπέ ή της πολυθρόνας σας και σκουπίστε από κάτω.

Πίσω και κάτω από ογκώδη έπιπλα

Ειδικά αν έχετε καιρό να το κάνετε, μετακινήστε τα –μεγάλα σε μέγεθος- έπιπλα, και απομακρύνετε σκόνη και βρωμιές κάτω από το κρεβάτι τους καναπέδες, ή τις βιβλιοθήκες σας.

σημεία στο σπίτι που ξεχνάμε να καθαρίσουμε

Κάτω από το ψυγείο

Συχνά οι άνθρωποι ξεχνάνε να καθαρίσουν το πάτωμα κάτω από αυτό, με αποτέλεσμα να μαζεύονται μικροοργανισμοί μέσα στην κουζίνα.

Πίσω από την λεκάνη της τουαλέτας

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο σχετικά, για να σας πείσουμε.

Το τηλεκοντρόλ

Πάρτε ένα απολυμαντικό πανάκι μίας χρήσης και τρίψτε καλά το αντικείμενο που χρησιμοποιούμε όλοι, κατά κόρον.

Τα κουμπιά του τηλεφώνου

Ομοίως, μιλάμε για μία συσκευή που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τα μικρόβια που έχουν πιάσει τα χέρια μας, αλλά και με τα σταγονίδια του στόματός μας.

Το ποτηράκι για τις οδοντόβουρτσες

Μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή όλης της οικογένειας. Γεμίστε το με ζεστό νερό, και ρίξτε μέσα ένα αναβράζον δισκίο, αφήνοντάς το να κάνει την δουλειά του.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share