Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Αυτή η κοπέλα έβαζε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο - Όταν δείτε τι κατάφερε, θα το κάνετε συνέχεια (Video)

Φανταστικό κόλπο!

29 Νοεμβρίου 2021 12:41
Αυτή η κοπέλα έβαζε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο - Όταν δείτε τι κατάφερε, θα το κάνετε συνέχεια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με αλουμινόχαρτο, που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο μας. Εκτός όμως, από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ τι κάνει το αλουμινόχαρτο στο σίδερο σας.

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει, ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό. Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες. Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Αυτή είναι σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου - Σίγουρα το έκανες λάθος!

Αυτή είναι η σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου και σίγουρα δεν θα την είχατε φανταστεί ποτέ. Και όμως, το κάνατε λάθος τόσο καιρό.

Ελάχιστοι γνωρίζουν την απλή, αλλά μυστική χρησιμότητα του αλουμινόχαρτου. Ευτυχώς ο The Russian Hacker ήρθε για να μας διαφωτίσει!

Είναι must για όσους μένουν με συγκάτοικο! Μπορείτε να δείτε εδώ μια ακόμα χρήση του αλουμινόχαρτου, που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσει στο σπίτι.

Σφίγγει στα χέρια της ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες, πέρα από την κλασσική του να διατηρήσουμε το φαγητό αναλλοίωτο τυλίγοντας το σκεύος στο οποίο φυλάσσεται μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για πολλά άλλα πράγματα.

Το αλουμινόχαρτο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και αυτή η κοπέλα είπε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Τύλιξε λοιπόν μια μπαταρία σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το έσφιξε στο χέρι της. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το χέρι της είχε ζεσταθεί! Κι αν σου φαίνεται περίεργο δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη κόλπα με αλουμινόχαρτο στο βίντεο που ακολουθεί:

Επίσης, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στον κάδο του πλυντηρίου σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share