Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Δυσοσμία στο ψυγείο; Καθάρισέ το με λεμόνι και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

Απίστευτο!

25 Νοεμβρίου 2021 09:18
Δυσοσμία στο ψυγείο; Καθάρισέ το με λεμόνι και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές θαυματουργό τόσο σε θέματα υγείας και ομορφιάς όσο και σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα κομμένο λεμόνι δίπλα σας πριν κοιμηθείτε. Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυρά θα μας λύσει και σήμερα και αφορά τη δυσοσμία του ψυγείου.

Πόσες φορές δεν έχει τύχει το ψυγείο μας να μυρίζει άσχημα είτε από κάποιο φρούτο ή λαχανικό που χάλασε ή απλά να έχει απορροφήσει τη μυρωδιά από κάποιο φαγητό; Πριν βιαστείτε να προμηθευτείτε τα πιο ακριβά απορρυπαντικά εμείς σας έχουμε την πιο φυσική και αποτελεσματική λύση και δεν είναι άλλη από το λεμόνι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα σφουγγάρι και να στίψετε πάνω ένα λεμόνι. Με το εμποτισμένο σφουγγάρι τρίψτε το εσωτερικό του ψυγείου σας και πείτε "αντίο" σε όλες τις δυσάρεστες οσμές.

ψυγείο λεμόνι καθάρισμα

Πότε το στυμμένο λεμόνι κάνει κακό στην υγεία μας;

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωσή του. Μπορεί σε μικρές ποσότητες το λεμόνι να κάνει καλό στον οργανισμό μας ωστόσο αν καταναλώνουμε καθημερινά μεγάλη ποσότητα είναι βλαβερό.

Συνήθως τα νέα κορίτσια που κάνουν δίαιτες συνηθίζουν να πίνουν με άδειο στομάχι νερό με στυμμένο λεμόνι. Για τη δίαιτα μπορεί να είναι ωφέλιμο, όχι όμως και για την υγεία μας αφού μπορεί να προκαλέσει στομαχικές καούρες, ξινίλες ακόμα και σοβαρά γαστρικά προβλήματα.

Άτομα λοιπόν με ευαισθησία στο στομάχι καλό θα είναι να το αποφεύγουν, επίσης δείτε τι συμβαίνει στο σώμας όταν πίνετε νερό και λεμόνι. Μία άλλη ιδιότητα που έχει το λεμόνι είναι πως ρίχνει την αρτηριακή πίεση.

Για έναν άνθρωπο που έχει υπέρταση αυτό μπορεί να είναι καλό, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για κάποιον που έχει υπόταση. Αν η πίεσή σας είναι κάτω του φυσιολογικού, καλά θα κάνετε να καταναλώνετε όσο λιγότερα λεμόνια μπορείτε.

Παράλληλα, αν είστε γυναίκα, γνωρίζετε ότι το λεμόνι το καταναλώνουμε όταν θέλουμε να καθυστερήσουμε την περίοδό μας κυρίως λόγω των διακοπών.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως κόβει το αίμα, πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό, γι΄αυτό να μην το κάνετε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share