Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλε μαγειρική σόδα στα παπούτσια και δείτε τι έγινε

Απίστευτο κόλπο

19 Νοεμβρίου 2021 10:49
Έβαλε μαγειρική σόδα στα παπούτσια και δείτε τι έγινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις βιώσει και εσύ αυτή την αμήχανη στιγμή που γυρνάς σπίτι, βγάζεις παπούτσια και όλοι οι υπόλοιποι απομονώνονται στα δωμάτιά τους.

Όλοι μας το έχουμε περάσει και είναι απαραίτητο να γίνει σαφές, ότι η κακοσμία των ποδιών δεν οφείλεται μόνο σε κακή διαχείριση της υγιεινής από εμάς αλλά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως ο τύπος δέρματος, η αυξημένη ή μη εφίδρωση, και πολύ συχνά το πόσες ώρες φοράμε τα παπούτσια και κρατάμε το πόδι μας φυλακισμένο και χωρίς να παίρνει αέρα.

Έσυ γνώριζες ότι η μαγειρική σόδα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τη κακοσμία των παππουτσιών; Το πως θα το δείτε παρακάτω... Θυμείτε, σε αυτό το σημείο, και πως αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα στη κουζίνα σας.

σόδα-1

Πασπάλισε με μαγειρική σόδα τα παπούτσια σου

Η μαγειρική σόδα πρωταγωνιστεί σε θέματα καθαριότητας αλλά η συμβολή της και σε άλλους τομείς – αν και πολύ σημαντική- δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή. Στην προκειμένη περίπτωση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την κακοσμία των παπουτσιών. Πασπάλισε το εσωτερικό των παπουτσιών σου και άφησέ τα μια μέρα στην άκρη. Η σόδα μέχρι την επόμενη μέρα θα έχει απορροφήσει τις οσμές, απλά φρόντισε πριν τα φορέσεις να την τινάξεις από μέσα. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, ίσως πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία κάθε φορά πριν τα φορέσεις.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share