Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μην πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες - Βάλτε μια στον κήπο σας και θα πάθετε σοκ

Δεν θα το πιστεύετε

11 Νοεμβρίου 2021 14:07
Μην πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες - Βάλτε μια στον κήπο σας και θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες σας, νομίζοντας ότι είναι άχρηστες...κάνετε λάθος. Σας έχουμε έναν τρόπο για το πώς να χρησιμοποιήσετε τις μπανανόφλουδες αποτελεσματικά.

Η μπανάνες είναι από τα πιο θρεπτικά φρούτα και μπορούν να κάνουν καλό στην υγεία, αλλά και να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς. Εδώ θα δείτε πώς το χρώμα τους επηρεάζει και γιατί δεν πρέπει να την πετάμε.

Κόψτε τις φλούδες σε μικρότερα κομμάτια. Θάψτε τις κάτω από το φυτό που θέλετε να λιπάνετε – ιδανικά δίπλα στις ρίζες. Είναι από τα καλύτερα λιπάσματα.

Το κάνετε λάθος: Οι μπανάνες δεν ανοίγουν από πάνω - Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Κάποια καθημερινά λάθη που κάνουμε δεν τα παίρνουμε καν χαμπάρι, γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει και τα έχουμε μάθει από μικροί. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που ανοίγουμε τις μπανάνες.

Μην πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες

Οι μπανάνες είναι θρεπτικές και μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα υγείας, αν καταναλώνονται καθημερινά. Μπορεί να σας φαίνεται πιο λογικό να ανοίγετε την μπανάνα από το πάνω μέρος, αλλά προς έκπληξη όλων μας αυτός είναι ο λάθος τρόπος.

Ο σωστός τρόπος

Η σωστή πλευρά για να ανοίξεις μια μπανάνα είναι η κάτω, την οποία θα πρέπει να ζουλήξεις και όχι η πάνω που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share