Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διέλυσε γιαούρτι σε νερό και πότισε τα λουλούδια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Θα σας λύσει τα χέρια!

30 Οκτωβρίου 2021 20:15
Διέλυσε γιαούρτι σε νερό και πότισε τα λουλούδια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γιαούρτι είναι υλικό πρώτης ανάγκης για κάθε γυναίκα που σέβεται τη σιλουέτα της! Πολλές φορές τυχαίνει να λήξει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το πετάξετε ποτέ ξανά, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε λίγο γιαούρτι στη λεκάνη του σπιτιού σας. Πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί όμως το γιαούρτι για τα λουλούδια σας;

γιαούρτι λουλούδια

Ένας φανταστικός τρόπος για να ποτίζετε τα λουλούδια, τα φρούτα και τα λαχανικά σας είναι να αναμίξετε ίση ποσότητα νερού και ίση ποσότητα γιαουρτιού και να τα ποτίσετε με το μείγμα. Με αυτόν τον τρόπο τα φρούτα και τα λαχανικά σας γίνονται πολύ πιο νόστιμα και τα λουλούδια σας πιο ζωντανά.

Έβαλε το γιαούρτι στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά το άπλωσε στο πρόσωπο της - Το αποτέλεσμα; Θεαματικό!

Το γιαούρτι πολλές φορές τυχαίνει να λήξει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το πετάξετε ποτέ ξανά. Δείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί σε θέματα ομορφιάς και όχι μόνο. Το γιαούρτι έχει αποδειχθεί θαυματουργό και σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ένα μπολ γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας.

Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε για μερικά δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά να στεγνώσει κι έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό θα καθαρίσει βαθιά και θα σφίξει τους πόρους σας.

γιαούρτι

Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα ακμής μπορείτε να ανακατέψετε 2 κ.σ. γιαούρτι με λίγη βρώμη και χυμό από λάιμ και να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γιαούρτι αν έχετε καεί από τον ήλιο στην παραλία. Τέλος, είναι ο πιο τέλειος αφρός ξυρίσματος για τα πόδια των γυναικών.

Αυτό θα συμβεί στον οργανισμό σας αν τρώτε ένα γιαούρτι την ημέρα - Δεν θα πιστεύετε ότι...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί αν συμβεί στο σώμα και στον οργανισμό σας, αν αρχίσετε να καταναλώνετε καθημερινά από ένα γιαούρτι;Σας έχουμε την απάντηση!

Το πρώτο βήμα για μια υγιεινή διατροφή είναι μια ισορροπημένη ποικιλία τροφών κι όλοι πρέπει πάντα να ξεκινούν από αυτό. Ειδικά για τις γυναίκες, όμως, κάποιες τροφές θωρακίζουν την υγεία απέναντι στην οστεοπόρωση, τον καρκίνο του μαστού, τις καρδιαγγειακές παθήσεις, τις εξάψεις κ.ο.κ. Η παρακάτω διατροφή είναι ευεργετική, και εδώ μπορείτε να δείτε και μια ακόμα δίαιτα που το εμπεριέχει.

Πηχτό και κρεμώδες, το ελληνικό γιαούρτι προσφέρει στον οργανισμό τη διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης σε σχέση με τα περισσότερα γιαούρτια και πολύ λιγότερη ζάχαρη.

Τα χαμηλότερα επίπεδα υδατανθράκων (7 γραμμάρια αντί για 25 γραμμάρια στο γιαούρτι με φρούτα), βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος, η πρωτεΐνη , όμως, είναι το σημαντικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες, αφού οι περισσότερες δεν ξέρουν ούτε πόσο καταναλώνουν, ούτε πόσο θα έπρεπε.

Οι έρευνες δείχνουν ότι καταναλώνοντας υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης (το 30% των θερμίδων) βοηθά τις γυναίκες με την απώλεια βάρους, τη διατήρηση του μυϊκού ιστού και την καλύτερη γήρανση.

Η σωστή δόση: Το Ινστιτούτο Ιατρικής προτείνει 0,8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό βάρους ή 48 γραμμάρια για μια μέση γυναίκα 60 κιλών.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share