Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Τύλιξε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο καφέ και το έβαλε στην πόρτα του ψυγείου - Ο λόγος; Θα σας ενθουσιάσει

Σωτήριο!

30 Οκτωβρίου 2021 16:51
Τύλιξε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο καφέ και το έβαλε στην πόρτα του ψυγείου - Ο λόγος; Θα σας ενθουσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας έχει τύχει να μυρίζει το ψυγείο σας και να μην ξέρετε τι να κάνετε; Ή να έχετε δοκιμάσει τα πάντα και να μην έχετε αποτέλεσμα; Μην απελπίζεστε πια σας βρήκαμε ποια είναι τα μυστικά για να μην έχετε πια άσχημες μυρωδιές στο ψυγείο σας!

Υπάρχουν μυστικά και κόλπα φυσικά και χωρίς χημικά που μπορείς να κάνεις για να έχεις ένα καθαρό ψυγείο με πρώτο και κύριο το κόλπο με τον καφέ στο αλουμινόχαρτο που κερδίζει επάξια την πρώτη θέση στη λίστα με τα απόλυτα απωθητικά δυσοσμίας και όχι μόνο μιας και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σαν εντομωαπωθητικό, δείτε εδώ πώς.

Πρώτα πρώτα, άδειασε το ψυγείο, καθάρισέ το και πέταξε παλιά φαγητά, τάπερ, τελειωμένα προϊόντα. Έπειτα, καθάρισε με νερό και σαπούνι, μαγειρική σόδα αραιωμένη σε νερό και στο τέλος, βάλε κι εάν μπολ με σκέτη σόδα στο ψυγείο για να φύγουν και οι τελευταίες μυρωδιές.

Τώρα, πάμε στα υπόλοιπα κόλπα πέραν της σόδας για να παραμείνει το ψυγείο καθαρό και να μοσχοβολάει.

Μια άλλη λύση είναι ο φρεσκοκομμένος καφές:

Τύλιξε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο φρεσκοκομμένο καφέ και βάλτο στο ψυγείο για 24 ώρες τουλάχιστον. Αν δεν σου αρέσει ο καφές, η εναλλακτική είναι η βρόμη ή ο ενεργός άνθρακας (κάρβουνο) σε άδειο ψυγείο για 12 ώρες.

Βανίλια:

Μια άλλη λύση να αφήσεις ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι να ποτίσει με έλαιο βανίλιας και να το τοποθετήσεις μέσα σε ένα ύφασμα για 12 ώρες μέσα στο ψυγείο.

καφές ψυγείο

Ξύδι:

Όπως και η σόδα, έτσι και το ξίδι είναι εξαιρετικό φυσικό καθαριστικό. Βάλε σε δοχείο με σπρέι μισή ποσότητα λευκού ξιδιού και μισή χλιαρού νερού και ψέκασε τα ντουλάπια ή τα ράφια. Το ξίδι εξουδετερώνει τις μυρωδιές εξαιρετικά.

Λεμόνι:

Βάζε μισό κομμένο λεμόνι στο ψυγείο κάθε 3-4 ώρες για να απορροφήσει εύκολα τις μυρωδιές και να αποκτήσει ωραίο άρωμα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το πορτοκάλι ή με φλούδα πορτοκαλιού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share