Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει μηλόξυδο σε μια κατσαρόλα και την τρίβει με αλουμινόχαρτο - Ο καλύτερος τρόπος για...

Πείτε «αντίο» στους λεκέδες

17 Οκτωβρίου 2021 20:49
Ρίχνει μηλόξυδο σε μια κατσαρόλα και την τρίβει με αλουμινόχαρτο - Ο καλύτερος τρόπος για...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το έξυπνο κόλπο μπορεί να σας λύσει τα χέρια και σίγουρα θα σας διευκολύνει. Χρειάζεστε απλά αλουμινόχαρτο και μηλόξυδο για να βάλετε τέλος σε ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα μιας νοικοκυράς.

Από όσο φαίνεται το αλουμινόχαρτο έχει περισσότερες χρήσεις από αυτές που φαντάζεστε. Για να αφαιρέσετε λεκέδες σκληρού νερού από κατσαρόλες και τηγάνια, ρίξτε λίγο μηλόξυδο και τρίψτε το εσωτερικό με ένα κομμάτι τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου.

Αφού τρίψετε για μερικά δευτερόλεπτα, θα παρατηρήσετε ένα μαύρο χρώμα, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω της χημικής αντίδρασης. Πλύντε με νερό και υγρό πιάτων και τελειώσατε.

Τυλίγει τις μπανάνες με αλουμινόχαρτο στις άκρες - Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς.

Υπάρχουν πολλές χρήσεις του αλουμινόχαρτου που δεν γνωρίζαμε, ή απλά αγνοούσαμε, και μια από αυτές είναι και η παρακάτω.

Το αλουμινόχαρτο δεν χρησιμοποιείτε μόνο στην μαγειρική, και εδώ θα δείτε μερικές έξτρα χρήσεις του. Σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να τυλίξετε τις μπανάνες σας με αυτό, κάτι που αρχικά ακούγεται περίεργο και αχρείαστο. Στην πραγματικότητα μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε τι βοηθάει; Τοποθετήστε το αλουμινόχαρτο στα άκρα των μπανανών σας για να τις βοηθήσετε να ωριμάσουν πιο γρήγορα.

Έβαλε μέσα σε αλουμινόχαρτο καφέ και τον έκαψε - Αυτό που συμβαίνει μετά είναι χρήσιμο για όλους

Ένα τρομερό κόλπο που θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς είναι και αυτό με τον καμένο καφέ μέσα σε αλουμινόχαρτο!

Όλοι ξέρουμε ότι ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου. Γνωρίζατε ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο; Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό!

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι. Αντί γι’αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωϊνού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά. Θα δείτε τον άνθρωπο που το σκέφτηκε όλο αυτό, τον Thierry.

Το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο είναι ο τρόπος με τον οποίο σκαρφίστηκε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα. Ιδιοφυές!

Ωστόσο να σας θυμίσουμε και το κόλπο με αλουμινόχαρτο στα πόδια των επίπλων, το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share