Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παίρνει μία χούφτα ζάχαρη και την ρίχνει στα φυτά της! Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Απίθανο τρικ

4 Οκτωβρίου 2021 20:39
Παίρνει μία χούφτα ζάχαρη και την ρίχνει στα φυτά της! Ο λόγος; Πανέξυπνος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μην τρέξετε να ξεφορτωθείτε το βαζάκι της ζάχαρης αμέσως! Στο παρακάτω βίντεο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε στα φυτά σας, χωρίς έτσι να επιβαρύνετε την υγεία σας! Παράλληλα, η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ χρήσιμο φυσικό υλικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στον κήπο για προστατέψουμε τα φυτά μας από έντομα και ασθένειες.

Βάζει παγάκια μέσα στη γλάστρα - Δείτε τι θα συμβεί στα φυτά και αμέσως θα το κάνετε

Αυτό το κόλπο με τα παγάκια στη γλάστρα, θα αλλάξει κυριολεκτικά τα φυτά σας. Όταν δείτε σε τι βοηθάει, σίγουρα θα το δοκιμάσετε.

Μία από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου των φυτών που έχουμε στο σπίτι μας είναι το υπερβολικό πότισμα. Η λύση όμως μπορεί να κρύβεται στην κατάψυξη μας.

Αντί να ποτίσετε τα φυτά σας με το ποτιστήρι και να γεμίσετε παντού νερά, μπορείτε να βάζετε ένα μεγάλο παγάκι (ή αρκετά μικρά) στο χώμα μια φορά την βδομάδα. Η Jillian από το "I Am a Homemaker" λέει ότι τα παγάκια λιώνουν αργά και αφήνουν τις ρίζες να απορροφούν το νερό με την ησυχία τους. Ακόμα ένα κόλπο που θα τα σώσει, μετά από αυτό με τη ζάχαρη.

Παγάκια στα φυτά

Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική επίσης και για κρεμαστά φυτά ή ορχιδέες, γιατί οι ρίζες τους πρέπει να στραγγίζουν καλά, χωρίς να μένει νερό στον πάτο της γλάστρας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share