Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβαλε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο. Μόνο λίγοι γνωρίζουν το λόγο...

Φοβερό τέχνασμα!

24 Σεπτεμβρίου 2021 15:04
Έβαλε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο. Μόνο λίγοι γνωρίζουν το λόγο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να κάνεις τη μπουγάδα του σπιτιού δεν είναι και η πιο αγαπημένη δραστηριότητα. Για να μην αναφέρουμε τι γίνεται με το σιδέρωμα…

Λοιπόν, χάρη σε αυτές τις πολύ χρήσιμες συμβουλές, θα πλύνετε τα ρούχα, χωρίς κόπο και θα μοιάζουν σαν να τα είχατε μόλις αγοράσει!

Μια μπάλα από αλουμινόχαρτο υπόσχεται να σας βοηθήσει να μαλακώσετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Βάζοντας την ανάμεσα στα βρεγμένα ρούχα στου πλυντήριο θα καταφέρετε να διώξετε τον στατικό ηλεκτρισμό από τα πουλόβερ σας και θα αποφύγετε την ξήρανση των ρούχων, επίσης σας βοηθάει να βγάλετε τα ρούχα σας σιδερωμένα χωρίς ίχνος «τσαλακώματος». Ωστόσο δοκίμασε να βάλεις πιπέρι στo πλυντήριο! Το κόλπο που θα σε ξετρελάνει.

Δείτε το βίντεο

Παίρνει κάτι που έχουμε όλη στην κουζίνα και το ρίχνει μέσα στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος; Θα πάθετε πλάκα!

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την κακοσμία του πλυντηρίου ασχέτως αν μιλάμε για μια συσκευή καθαριότητας. Εκτός από την απολύμανση που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα - δείτε εδώ πώς- υπάρχουν κι άλλα μυστικά που θα σας απαλλάξουν από την ενοχλητική μυρωδιά.

Για να να απαλλαγείτε από αυτή την άσχημη μυρωδιά και να είναι σαν ολοκαίνουριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα ένα θαυματουργό προϊόν.

πλυντήριο

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία.

Έχοντας άδειο τον κάδο του πλυντηρίου, επιλέγεις το πρόγραμμα στους 90 βαθμούς και θέτεις το πλυντήριο σε λειτουργία. Όταν το πλυντήριο γεμίσει με νερό, άνοιξε το συρταράκι και ρίξε στη θήκη του απορρυπαντικού δυο κούπες ξίδι. Άφησέ το να τελειώσει το πλύσιμό του και να στραγγίξει τα νερά. Έπειτα, θέσε ξανά σε λειτουργία το πλυντήριο στο σύντομο πρόγραμμα και άφησέ το να γεμίσει ξανά με καθαρό νερό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share