Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα ρούχα είχαν κιτρινίσει μετά το πλυντήριο - Πήρε μαγειρική σόδα με ξύδι και σώθηκε

Απίστευτο αποτέλεσμα!

19 Σεπτεμβρίου 2021 14:10
Τα ρούχα είχαν κιτρινίσει μετά το πλυντήριο - Πήρε μαγειρική σόδα με ξύδι και σώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι από τα πιο χρήσιμα υλικά, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι αντί των συνηθισμένων καθαριστικών, σημειώνοντας μάλιστα εκπληκτικά αποτελέσματα στις οικιακές δουλειές.

Αμφότερα έχουν από μόνη τους εξαιρετική δράση έναντι αρκετών προβλημάτων, αλλά μαζί μπορούν να δημιουργήσουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό, όπως για το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο, αν και ορισμένα πράγματα πρέπει να αποφεύγουμε να τα καθαρίζουμε με το ξύδι.

Συνδυάζοντας μαγειρική σόδα και μηλόξυδο θα έχετε ένα εξαιρετικό καθαριστικό διάλυμα που θα ξαναδώσει στα ρούχα σας την αρχική τους λευκότητα.

Μαγειρική σόδα και ξύδι για το πλύσιμο

Υλικά

  • 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (30 γραμμάρια)
  • μισό φλιτζάνι λευκό ξύδι (125 ml)

Οδηγίες

  • Τρίψτε τα λευκά ρούχα με μαγειρική σόδα και στη συνέχεια βάλτε τα σε μια λεκάνη με λευκό ξύδι.
  • Αφήστε τα να μουλιάσουν για τριάντα λεπτά και έπειτα ξεπλύντε τα όπως συνήθως.

2+1 λόγοι για να πίνεις νερό με ξύδι κάθε μέρα

Το ξίδι φτιάχνεται κυρίως από προϊόντα σταφυλιού και από κρασί, αλλά μπορεί και να φτιαχτεί και από φρούτα όπως μήλα, ντομάτα και καρύδα, από όσπρια , από ρύζι, από σακχαροκάλαμο, από μπύρα και από άλλα αλκοολούχα ποτά. Η ποικιλία από οφέλη για την υγεία, μεγάλη.

Ανακουφίζει, αποτοξινώνει, θωρακίζει τον οργανισμό. Δεν έχει τόση σημασία ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε το ξύδι. Ο συνδυασμός νερού και ξυδιού μπορεί να αποτελέσει θαυματουργός συνδυασμός για το σώμα.

Τρεις λόγοι για το εντάξετε στην καθημερινότητά σας είναι οι εξής:

  • Μπορεί να μειώσει τον πονοκέφαλο και τα πεπτικά προβλήματα: Η κεφαλαλγία και ο στομαχόπονος μπορούν να βρει τη λύση τους σε ένα ποτήρι νερό με δύο κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο και μέλι. (Το νερό θα πρέπει να είναι ζεστό).
  • Mπορεί να ενδυναμώσει τα οστά: Το ξύδι μπορεί να βοηθήσει στην απορρόφηση των βιταμινών, των θρεπτικών συστατικών και του ασβεστίου από το σώμα και να βοηθήσει τα οστά.
  • Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους των μυών και να ελαχιστοποιήσει τις κράμπες: Λόγω του υψηλού επιπέδου των αμινοξέων και των οξέων του καλίου, το ξύδι μπορεί να μειώσει τους μυϊκούς πόνους και την κόπωση.

2+1 λόγοι για να πίνεις νερό με ξύδι κάθε μέρα

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share