Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

3+1 λύσεις για να φύγει η μυρωδιά του αυγού από το ποτήρι

Με υλικά που έχεις στο σπίτι σου

8 Σεπτεμβρίου 2021 14:41
3+1 λύσεις για να φύγει η μυρωδιά του αυγού από το ποτήρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη και ενοχλητική η μυρωδιά του αυγού που μένει πάνω στα ποτήρια και στα πιάτα σου. Όσες φορές και να τα πλύνεις εξακολουθούν να μυρίζουν.. Υπάρχει όμως, όχι μια αλλά τέσσερις λύσεις, όπου μπορείς να εξαφανίσεις την μυρωδιά στο πι και φι!

Το Athensmagazine.gr σου βρήκε όλες τις περιπτώσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς εύκολα από την επίμονη μυρωδιά του αυγού. Τα υλικά που χρειάζονται υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου!

Αυτά είναι τα μυστικά για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας!

Αναλυτικά:

  • Λύση πρώτη: Η θαυματουργή μαγειρική σόδα: που μπορεί να απορροφήσει κάθε κακή οσμή όπως εκείνη του αυγού. Γέμισε λεκανάκι με χλιαρό νερό, πρόσθεσε ένα φακελάκι μαγειρικής σόδας, βύθισε τα πιατικά που μυρίζουν αυγό για 1-2 ώρες και ξέπλυνε με σαπούνι.
  • Λύση δεύτερη: το ξίδι, ειδικά το λευκό είναι θαυματουργό. Γεμίζεις λεκανάκι με χλιαρό νερό, προσθέτεις μια κούπα λευκό ξίδι και μερικές σταγόνες λεμονιού. Αφήνεις 1-2 ώρες και ξεπλένεις με σαπούνι.
  • Λύση Τρίτη: Χυμός λεμονιού που χάρη στο κιτρικό του οξύ μπορεί εύκολα να διώξει την οσμή αυγού. Απλούστατα τρίβεις με χυμό λεμονιού τα πιατικά σου και ξεπλένεις με σαπούνι.

Το κόλπο για να φύγει η μυρωδιά του αυγού από το ποτήρι

  • Λύση τέταρτη: Καφές ο θαυματουργός. Η σκόνη καφέ (ελληνικού ή εσπρέσο) μπορεί να διώξει την κακή αυγουλίλα. Ρίξε καφέ πάνω στα αντικείμενα που μυρίζουν, άφησέ τα να τραβήξουν την μυρωδιά, τρίψε και ξέπλυνε με σαπούνι. Την ίδια δουλειά κάνει και το αλεύρι ρεβιθιού

Tο πρώτο vegan αυγό είναι γεγονός!

Μια εταιρεία στη Σιγκαπούρη μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο 100% vegan βραστό αυγό χρησιμοποιώντας μύκητες για να υποκαταστήσει την εμφάνιση και τη γεύση ενός αληθινού αυγού κότας.

Η OsomeFood κυκλοφόρησε το OsomeEgg χρησιμοποιώντας μυκοπρωτεΐνη, η οποία κάνει το φυτικό αυγό να διατηρεί υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, καθώς και άλλα θρεπτικά αμινοξέα που παρέχουν τα συμβατικά ζωικά αυγά.

Η μυκοπρωτεΐνη αυτή συνοδεύεται από άλλα συστατικά όπως γάλα αμυγδάλου, χυμό καρότου, ελαιόλαδο, wakame, άμυλο πατάτας, μαύρο αλάτι και θρεπτική μαγιά.

Τα αυγά της εταιρείας αποτελούν το πρώτο υποκατάστατο παγκοσμίως για το βραστό αυγό, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να το απολαύσουν με την ίδια γεύση, χωρίς να καταφύγουν σε ζωικές επιλογές.

Tο πρώτο vegan αυγό είναι γεγονός!

«Πιστεύουμε στην αξιοποίηση της πραγματικής τροφής για να εξοπλίσουμε το σώμα μας με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να ζήσουμε καλύτερα τη ζωή μας», δήλωσε ο ιδρυτής του OsomeFood Jason Fong σε δελτίο τύπου.

«Τα φυσικά συστατικά είναι βασικά και είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε από άλλα προϊόντα εναλλακτικού κρέατος. Δεν είμαστε απλώς vegan, το φαγητό μας είναι τόσο θρεπτικό όσο πρέπει», προσθέτει.

Η τετράδα κοστίζει 11,15 δολάρια.

Vegan μήνυσε τους γείτονες της επειδή έψηναν κρέας!

Σας φαίνεται περίεργο να κάνετε μπάρμπεκιου και να "φάτε" μήνυση; Μια vegan δεν δίστασε καθόλου όταν οι γείτονες της έκαναν μπάρμπεκιου και έψηναν κρέατα να τους κάνει μήνυση! Παραλίγο δράμα με βρέφος 5 μηνών: Vegan γονείς έδιναν εναλλακτικό «γάλα»

Η Κίλα Κάρντεν από την Αυστραλία κατηγορεί τους γείτονές της για τις μυρωδιές μυρωδιά κρέατος και ψαριών που αναδύοντας από το μπάρμπεκιου, τονίζοντας, μάλιστα, ότι δεν θα σταματήσει στη μήνυση και εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες σε βάρος τους.

Τώρα, το δικαστήριο είναι αναγκασμένο να εξετάσει τα... πολλά και παράξενα παράπονά της. Πλην των μυρωδιών, καταγγέλλει τον θόρυβο που έκαναν οι καρέκλες, τα ενοχλητικά φώτα και τις φωνές των παιδιών που έπαιζαν μπάσκετ.

Vegan μπάρμπεκιου

Η Κάρντεν, που ζει στο Περθ, υποστηρίζει ότι η συνεχόμενη διαμάχη τής έχει στερήσει την ποιοτική ζωή, ενώ ισχυρίζεται ότι οι γείτονές της το κάνουν επίτηδες.

«Ψήνουν ώστε να μυρίζω τα ψάρια. Το μόνο που μυρίζω είναι αυτό. Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ καν να βγω έξω» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian.

Μάλιστα, προσθέτει ότι πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί και το μόνο που θέλει είναι να ζήσει τη ζωή της ειρηνικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share