Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο καναπές έβγαζε δυσάρεστες οσμές - Πασπάλισε λίγη μαγειρική σόδα και τρελάθηκε με το αποτέλεσμα

Θα το κάνετε κι εσείς

5 Σεπτεμβρίου 2021 14:03
Ο καναπές έβγαζε δυσάρεστες οσμές - Πασπάλισε λίγη μαγειρική σόδα και τρελάθηκε με το αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα μπορεί να μας βοηθήσει σε αρκετές δουλειές του σπιτιού, παίζοντας το δικό της καθοριστικό ρόλο, απομακρύνοντας λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και αρκετές ακόμη ακαθαρσίες, που σε κανέναν δεν αρέσουν.

Οι οσμές, βέβαια, είναι ίσως το χειρότερο για μερικούς, ειδικά στα σημεία που καθόμαστε διαρκώς. Ένα από αυτά, ασφαλώς, είναι και ο καναπές, τον οποίο θα θέλαμε να έχουμε καθαρό διαρκώς, αλλά μπορεί να γίνει εστία μικροβίων, όπως φυσικά και η μπανιέρα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις, λοιπόν, μαγειρική σόδα για να καθαρίσεις τον καναπέ σου. Εάν απλά έχει δυσάρεστη οσμή, τότε πασπάλισε πάνω λίγη σόδα για 20 λεπτά προκειμένου να απορροφήσει τη μυρωδιά.

Μαγειρική σόδα οσμές καναπέ

Εάν, όμως, υπάρχει λεκές, τότε ανάμειξε 1 κουταλιά σόδας, 1 κουταλιά υγρό απορρυπαντικό, 4-5 κουταλιές λευκό ξύδι και 1 ποτήρι ζεστό νερό. Ψέκασε με αυτό το μείγμα το λεκέ και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αφαίρεσέ το με ένα υγρό μαντηλάκι. Ενώ εάν πρόκειται για δυσκολότερο λεκέ, όπως από κρασί, τότε μία πάστα από μαγειρική σόδα και νερό είναι αρκετή για να εξαλειφθεί ο λεκές.

Λεμόνι με σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές! Δείτε γιατί…

Γνωρίζατε ότι ο συνδυασμός λεμονιού με μαγειρική σόδα είναι 10.000 φορές πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία; Γιατί μας το κρατάνε μυστικό; Επειδή απλούστατα κάποιες τεράστιες πολυεθνικές έχουν συμφέροντα από βλαβερές για την υγεία μας θεραπείες και τα πανάκριβα φάρμακα που τις συνοδεύουν!

Γι’ αυτό μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Υπάρχουν πολλές μελέτες που αναδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού, σε ΟΛΟΥΣ τους τύπους καρκίνου. Η μαγειρική σόδα χάρη στην ιδιότητά της να ισορροπεί το pH, είναι το “κερασάκι στην τούρτα”.

undefined

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες φαρμάκων υποστηρίζει ότι σύμφωνα με 20 εργαστηριακά πειράματα που διεξήχθησαν από το 1970 μέχρι πρόσφατα, το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα από 12 διαφορετικούς τύπους καρκίνων, αποτρέπει τη μετάσταση και είναι 10.000 πιο ισχυρό από φάρμακα όπως το Adriamycin, τη χημειοθεραπεία και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα ο συνδυασμός με μαγειρική σόδα καταστρέφει ΜΟΝΟ τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή. Οι έρευνες προτείνουν οι ασθενείς να πίνουν το χυμό ενός λεμονιού με ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας (προσοχή: αυτή η θεραπεία δεν αντιστρέφει τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας!).

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share