Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρωμάει τσιγάρο το σπίτι; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις!

Φοβερό κόλπο!

25 Ιουλίου 2021 10:17
Βρωμάει τσιγάρο το σπίτι; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καπνός των τσιγάρων είναι πολύ ενοχλητικός. Η μυρωδιά είναι τόσο επίμονη και δεν καθαρίζεται εύκολα. Εάν το σπίτι σας εξακολουθεί να μυρίζει εδώ και πολύ καιρό μετά το κάπνισμα, δοκιμάστε αυτά τα πέντε κόλπα και θα μας θυμηθείτε. Είναι εύκολα και αποτελεσματικά!

Αέρας

Το πρώτο βήμα είναι: ανοίξτε τα παράθυρα και αερίστε το χώρο. Κατόπιν βάλτε ένα μπολ με ξύδι ακριβώς στη μέση του δωματίου. Το ξίδι απορροφά τις οσμές και το κάνει χωρίς να σας κοστίζει και χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, όπως κάνουν κάποια αποσμητικά χώρου. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί!

σπίτι τσιγάρο μυρωδιά

Χαλιά

Αν τα χαλιά σας μυρίζουν, ρίξτε τους μαγειρική σόδα, αφήστε την για λίγο και σκουπίστε την.

Ρούχα

Όλοι οι καπνιστές γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα καλά και γνωρίζουν τη δυσκολία του να απαλλαχτούν τα ρούχα από την δυσάρεστη μυρωδιά. Δοκιμάστε να βάλετε στα ρούχα σας μαγειρική σόδα, κρεμάστε τα κοντά στο παράθυρο, ώστε να πάρουν καθαρό αέρα και μετά από μισή ώρα θα είναι έτοιμα να τα φορέσετε και πάλι.

Αυτοκίνητο

Ακριβώς το ίδιο και στο αυτοκίνητο: μαγειρική σόδα.

σπίτι βρωμάει τσιγάρο

Χέρια

Εάν η δυσωδία των τσιγάρων δεν φεύγει από τα χέρια σας με σαπούνι, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού. Είναι αντιβακτηριδιακός και τους δίνει μια πολύ πιο φρέσκια μυρωδιά.

Αυτά τα απλά κόλπα είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φτηνά! Δοκιμάστε τα

Bonus: Απλά και εύκολα κάντε το σπίτι σας να μυρίζει καφέ με άρωμα βανίλιας

Τι ωραία αίσθηση να μπαίνεις στο σπίτι και όλος ο χώρος να μυρίζει όμορφα. Και σίγουρα η μυρωδιά του σπιτιού είναι πολύ σημαντική καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται κανείς όταν μπαίνει μέσα σε αυτό. Με το κατάλληλο αποσμητικό χώρου ή ένα αρωματικό κερί, το σπίτι σου θα μεταμορφωθεί αμέσως σε χώρο ηρεμίας και γαλήνης. Παράλληλα, δείτε το μυστικό για να μη μυρίζει το σπίτι σας από το τηγάνισμα.

Εμείς βρήκαμε έναν απλό και εύκολο τρόπο για να μυρίσει το σπίτι σου καφές με βανίλια και για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστείς μόνο 3 πράγματα:

  • μεγάλους κόκκους καφέ,
  • μερικά ρεσώ με άρωμα βανίλιας και
  • ένα-δύο γυάλινα ποτήρια κρασιού.

Το απίθανο hack δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει γίνει viral. Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση και αυτή η όμορφη μυρωδιά θα κάνει το σπίτι σου να μυρίζει όπως ένα στιλάτο Παριζιάνικο καφέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις το ποτήρι του κρασιού με κόκκους καφέ. Έπειτα να τοποθετήσεις τα ρεσώ μέσα στο ποτήρι και να τα ανάψεις. Μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι σου θα μοσχομυρίσει καφέ με άρωμα βανίλιας.

Τοποθέτησε τα ποτήρια σε διάφορα σημεία του σπιτιού και φυσικά στη βεράντα σου. Το απίθανο hack δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει ξεπεράσει τα 460 χιλιάδες views. Δεν είναι μόνο εύκολο και πρακτικό, αλλά μπορεί και να λειτουργήσει σαν διακοσμητικό αξεσουάρ στον χώρο του σπιτιού αρκεί να βρεις ωραία ποτήρια του κρασιού.

@apieceofmyglamhome

Diy Odor Hack! #Lifestyle #asmr #decor #homehacks #homedecor #foryoupag #decoratewithme #howto #smellgood #coffee #home #Coming2America

♬ positions - Ariana Grande
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share