Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο Live Shopping Event της ΙΚΕΑ με τη Σμαράγδα Καρύδη!

Μεγάλη επιτυχία

13 Ιουλίου 2021 12:06
Με πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο Live Shopping Event της ΙΚΕΑ με τη Σμαράγδα Καρύδη!

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ΙΚΕΑ Live Shopping Event μέσα από το IKEA.gr! Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να είναι πάντα μπροστά στις νέες τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και κοντά στον καταναλωτή με ιδέες και λύσεις για το σπίτι, η εταιρεία πέτυχε να προσεγγίσει το κοινό της με τον πιο διαδραστικό και άμεσο τρόπο!

Μια πρωτότυπη εμπειρία επεφύλαξε η ΙΚΕΑ για το κοινό της, καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά τη δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τη Νάνσυ Αληζώτη, Product Category Manager της ΙΚΕΑ, οι οποίες παρουσίασαν ιδέες και tips για την οργάνωση του πιο απαιτητικού χώρου του σπιτιού μας, της ντουλάπας.

ικεα λογότυπο

Σε αυτό το μοναδικό event, το οποίο εξέπεμψε live από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, παρουσιάστηκαν λύσεις αποθήκευσης από το μεγάλο εύρος των προϊόντων της ΙΚΕΑ, ενώ δόθηκαν συμβουλές και μυστικά για την οργάνωση των ρούχων, των αξεσουάρ και των παπουτσιών. Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους με -20%, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό. Παράλληλα, το κοινό μπορούσε να αλληλεπιδρά κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, θέτοντας ερωτήσεις και μεταφέροντας απορίες προς την ΙΚΕΑ, οι οποίες απαντήθηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να το δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να το απολαύσετε ξανά, το IKEA Live Shopping Event της Δευτέρας 5/7 θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε στο ikea.gr/ikea-live-shopping-events/gr

σμαράγδα καρύδη ικεα

#ikea

#zoumemazi

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share