Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανακαλύψτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η Blueground

Έχετε διαμέρισμα στην Αθήνα; Νοικιάστε το στην Blueground!

1 Απριλίου 2021 13:16
Ανακαλύψτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η Blueground
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοικοι που φεύγουν νωρίτερα με ενοίκια σε εκκρεμότητα ή αφήνοντας πίσω σημαντικές ζημιές αποτελούν συχνό φαινόμενο για πολλούς ιδιοκτήτες. Εάν σε αυτά προστεθούν o χρόνος και ο κόπος που απαιτούνται για τη διαχείριση ενός ακινήτου - από τις εργασίες συντήρησης μέχρι την προώθηση και την επικοινωνία με τους ενοίκους - το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα πολλών ιδιοκτητών γίνεται ανυπόφορο.

Και όμως, υπάρχει λύση και τη δίνει η Blueground, μια ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία και αναγνώριση!
Η Blueground νοικιάζει, επιπλώνει και εξοπλίζει υψηλής ποιότητας διαμερίσματα στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, τα οποία στη συνέχεια διαθέτει προς ενοικίαση για χρονικά διαστήματα από ένα μήνα έως αρκετά χρόνια.

Γιατί εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν να νοικιάσουν το ακίνητό τους στην Blueground:

Blueground

  • Σίγουρη και έγκαιρη Πληρωμή Ενοικίου

Ξενοιάστε με τα συμβόλαια μακράς διάρκειας. Η Blueground εγγυάται το ενοίκιό σας ανεξαρτήτως εάν το διαμέρισμα κατοικείται ή όχι και την πληρωμή του στην ώρα της.

  • Αξιόπιστοι Ένοικοι

Η Blueground προσελκύει ένα αξιόπιστο δίκτυο στελεχών επιχειρήσεων, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το ακίνητο με την προσοχή που του αξίζει.

  • Πλήρης Συντήρηση Ακινήτου

Διαχείριση όλων των εργασιών συντήρησης χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

  • Βέλτιστη οικονομική απόδοση ακινήτου

Η Blueground μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που προσφέρει δίνει την δυνατότητα μεγιστοποίησης της απόδοσης του ακινήτου σας.

Για να δείτε εάν το διαμέρισμά σας καλύπτει τα κριτήρια της Blueground ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.theblueground.com/rent- your-property και συμπληρώστε την ειδική φόρμα ή καλέστε μας στο 210 7004715.

Blueground

Περιοχές που μας ενδιαφέρουν :

  • Κέντρο: Αμπελόκηποι - Κάτω Παγκράτι - Κολωνάκι - Λυκαβηττός - Μέγαρο Μουσικής - Μετς - Σύνταγμα - Χίλτον
  • Βόρεια Προάστια: Κηφισιά - Μαρούσι - Χαλάνδρι - Νέο Ψυχικό - Φιλοθέη - Αγία Παρασκευή - Χολαργός - Πολιτεία - Βριλήσσια - Παπάγου
  • Νότια Προάστια: Γλυφάδα (κάτω) - Βούλα (κάτω) - Ελληνικό - Αργυρούπολη - Άλιμος - Παλαιό Φάληρο

H Blueground έχει παρουσία σε 14 πόλεις σε όλο τον κόσμο - Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Παρίσι, Ντουμπάι, Βιέννη, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Βοστώνη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Ουάσινγκτον, Ντένβερ και Σιάτλ - με περισσότερα από 3.600 διαμερίσματα και 400 εργαζομένους (200 από τους οποίους εργάζονται στην
Ελλάδα).

Από το 2013, οπότε και ιδρύθηκε έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση ύψους $78 εκ. από διεθνή επενδυτικά σχήματα και ιδιώτες επενδυτές.

Μάθετε περισσότερα για την Blueground εδώ: https://www.theblueground.com/

Instagram https://www.instagram.com/bluegroundhomes/?hl=en

Facebook https://www.facebook.com/theblueground

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share