Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό δεν το γνώριζες: Το πιο εύκολο TIP για λεκάνη που αστράφτει!

Τέλος στον εφιάλτη

11 Φεβρουαρίου 2021 14:07
Αυτό δεν το γνώριζες: Το πιο εύκολο TIP για λεκάνη που αστράφτει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για καθαρή και αστραφτερή λεκάνη σου έχουμε ένα tip που δεν το γνώριζες και πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια!

Ποιο είναι; Το ληγμένο γιαούρτι!

Ρίξτο μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας και άφησέ το το όλη νύχτα.

Το πιο εύκολο TIP για λεκάνη που αστράφτει!

Το γιαουρτάκι σου θα ανανεώσει τα καλά βακτήρια, οι οσμές θα εξαφανιστούν και δοκιμάσεις με το βουρτσάκι να καθαρίσεις το πουρί που τυχόν έχει δημιουργηθεί … θα χαρείς με το αποτέλεσμα!

Παίρνετε το κινητό σας τηλέφωνο μαζί σας όταν πάτε τουαλέτα; Τεράστιο λάθος… Δείτε τι μπορεί να πάθετε!

Κινητό: Τη σήμερον ημέρα, κανείς δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο ούτε στιγμή. Όλοι έχουν την τάση να το παίρνουν μαζί τους παντού. Στο σχολείο, στο πάρκο, στο μανάβικο, στον κινηματογράφο, ακόμη και στο μπάνιο. Εάν είστε ένας από αυτούς που παίρνετε το κινητό σας στην τουαλέτα, ήρθε η ώρα να σταματήσετε.

Ο λόγος, δεν είναι ότι υπάρχει κίνδυνος το κινητό να πέσει μέσα στη λεκάνη, αλλά είναι θέμα υγιεινής. Εάν παίρνετε το κινητό σας στο μπάνιο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσετε μικρόβια όπως για παράδειγμα σαλμονέλα. Επίσης, εάν σκουπιστείτε και έπειτα πιάσετε το κινητό σας, χωρίς να έχετε πλύνει πρώτα τα χέρια σας, θα αφήσετε τα μικρόβια να κάνουν πάρτι επάνω στο τηλέφωνό σας.

Τα βακτήρια, λατρεύουν να πηγαίνουν στις ζεστές επιφάνειες, οπότε το κινητό σας τηλέφωνο φαντάζει το ιδανικό μέρος για αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και με την οδοντόβουρτσα, για αυτό είναι καλό να τοποθετείτε την οδοντόβουρτσά σας μακριά από την τουαλέτα ή μέσα σε ένα ντουλάπι, ενώ παράλληλα δείτε τι θα πάθετε αν κοιμάστε και το έχετε δίπλα σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share