Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Opera και Aisha οι νέες ξεχωριστές προτάσεις της Gruppo Cucine για την κουζίνα σας

4 Φεβρουαρίου 2021 14:20
Opera και Aisha οι νέες ξεχωριστές προτάσεις της Gruppo Cucine για την κουζίνα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Gruppo Cucine η ελληνική εταιρία που ξεκίνησε με το όραμα του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη για την προστασία του κλάδου του επίπλου κουζίνας και την δημιουργία οικολογικών και καλαίσθητων επίπλων, συνεχίζει μέχρι σήμερα το σημαντικό έργο της στα χέρια πλέον του Γιώργου, του Άρη και της Σοφίας, των παιδιών του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη.

Με το μεράκι, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους οι τρεις νέοι βελτιώνουν διαρκώς την οικογενειακή αυτή επιχείρηση μέσω διαρκούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο όραμα του πατέρα τους. Μέσα από την προσπάθεια τους και την φρέσκια τους ματιά η Gruppo Cucine είναι πλέον η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα.

Για την Gruppo Cucine, η κουζίνα δεν είναι απλός ένας συνδυασμός από ωραία έπιπλα, είναι η καρδιά του σπιτιού. Στην κουζίνα ερχόμαστε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο γεύμα και στο δείπνο μετά από μια κουραστική μέρα, μαγειρεύουμε και δημιουργούμε ξεχωριστές γεύσεις.

Gruppo Cucine

Μέσα στην κουζίνα του σπιτιού μας γράφονται αμέτρητες ιστορίες αγάπης και γεννιούνται υπέροχες αναμνήσεις με την οικογένεια μας , τους φίλους μας , τους συγγενείς μας. Είναι ο χώρος στο οποίον απολαμβάνουμε και θα απολαύσουμε στιγμές ευτυχίας, χαράς και δημιουργίας τα χρόνια που θα έρθουν, από την πιο μικρή καθημερινή στιγμή μέχρι την πιο ξεχωριστή περίσταση.

Γι’ αυτό για την Gruppo Cucine η κουζίνα του σπιτιού είναι μια επένδυση και στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από κορυφαία ιταλικά έπιπλα κουζίνας που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και προσιτές τιμές.

Όλα τα έπιπλα κουζίνας της Gruppo Cucine είναι έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, διαχρονικά και σχεδιασμένα με φιλικά και ακίνδυνα προς το περιβάλλον υλικά που δεν θέτουν κρυφούς κινδύνους για την υγεία και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία. Η οικογενειακή επιχείρηση παρουσιάζει και προτείνει συνεχώς νέες ιδέες και διαφορετικά στυλ για τα έπιπλα κουζίνας, για να μεταμορφώσετε την κουζίνα της σε ένα ζεστό και πανέμορφο χώρο, όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Οι νέες προτάσεις της Gruppo Cucine είναι η Opera και η Aisha. Η Opera είναι η πεμπτουσία του πολυτελούς σχεδιασμού κουζίνας που γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία: κομψή, συμπαγής, πρακτική και άνετη. Οι δραματικοί όγκοι της κουζίνας αποτελούν μέρος του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, καθιστώντας το χώρο πρωταγωνιστή.

Η σχεδιαστική ιδέα συνδυάζει άψογα την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα.. H Aisha είναι μια από τις κλασικές επιλογές που προσφέρει η Gruppo Cucine. Η Aisha ενώνει αρμονικά την κλασσική φινέτσα με την ιδιαίτερη αισθητική και τη μοναδική ποιότητα δίνοντας στην κουζίνα σας μια μοναδική προσωπικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Gruppo Cucine https://www.gruppocucine.gr/ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2152152000.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share