Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριν βάλει τα ρούχα στο πλυντήριο τα έτριψε με κιμωλία - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

20 Οκτωβρίου 2020 20:42
Πριν βάλει τα ρούχα στο πλυντήριο τα έτριψε με κιμωλία - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Πολλές φορές μας έχει τύχει να λερώσουμε τα ρούχα μας με φαγητό. Δεν αναφερόμαστε καν στα παιδιά μας που επιστρέφουν κάθε μέρα και με μια διαφορετική στάμπα στο μπλουζάκι και το παντελόνι τους. Αντί, λοιπόν, να τρίψετε τον λεκέ με μένος και μετά να το πλύνετε στο πλυντήριο, όπως συνηθίζατε ως τώρα, δοκιμάστε μια διαφορετική τεχνική.

Τρίψτε τον λεκέ με την κιμωλία με απαλές κινήσεις και αφήστε να περάσουν 10 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα υπολείμματα της κιμωλίας και βάλτε το λερωμένο ρούχο στο πλυντήριο. Θα δείτε ότι το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί. Και μιας και μιλάμε για μυστικά στο πλύσιμο των ρούχων, δείτε εδώ πώς θα βγαίνουν τα ρούχα σας από το πλυντήριο σαν σιδερωμένα.

Το ίδιο ισχύει και για τις κιτρινίλες. Όσο και αν τα τρίψετε τα ρούχα, τα κίτρινα σημάδια θα παραμείνουν εκεί που είναι.

Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να τα ξεφορτωθείτε. Τρίψτε τις κιτρινίλες με κιμωλία και αφήστε να περάσουν 15 λεπτά πριν το πλύσιμο. Χάρη στις ιδιότητες της τα ρούχα αποκτούν πάλι το χαμένο τους χρώμα.

Παίρνει κάτι που έχουμε όλη στην κουζίνα και το ρίχνει μέσα στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος; Θα πάθετε πλάκα!

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την κακοσμία του πλυντηρίου ασχέτως αν μιλάμε για μια συσκευή καθαριότητας. Εκτός από την απολύμανση που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα - δείτε εδώ πώς- υπάρχουν κι άλλα μυστικά που θα σας απαλλάξουν από την ενοχλητική μυρωδιά.

Για να να απαλλαγείτε από αυτή την άσχημη μυρωδιά και να είναι σαν ολοκαίνουριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα ένα θαυματουργό προϊόν.

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία.

Έχοντας άδειο τον κάδο του πλυντηρίου, επιλέγεις το πρόγραμμα στους 90 βαθμούς και θέτεις το πλυντήριο σε λειτουργία. Όταν το πλυντήριο γεμίσει με νερό, άνοιξε το συρταράκι και ρίξε στη θήκη του απορρυπαντικού δυο κούπες ξίδι. Άφησέ το να τελειώσει το πλύσιμό του και να στραγγίξει τα νερά. Έπειτα, θέσε ξανά σε λειτουργία το πλυντήριο στο σύντομο πρόγραμμα και άφησέ το να γεμίσει ξανά με καθαρό νερό.

6+1 μυστικά για να βγαίνουν τα ρούχα σας από το πλυντήριο σαν σιδερωμένα

Πολλές νοικοκυρές αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τα ρούχα τους. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους είναι το σιδέρωμα το ρούχων. Ιδιαίτερα, όταν εκείνα είναι πολύ τσαλακωμένα. Παρακάτω βρίσκεται μία λίστα από κόλπα, ώστε τα ρούχα σας να είναι λιγότερο τσαλακωμένα βγάζοντάς τα από το πλυντήριο. Ωστόσο, μυστικά για τη χρήση του πλυντηρίου υπάρχουν πάμπολλα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε στο πλυντήριό σας ξύδι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share