Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έριξε λεμόνι και μαγειρική σόδα στα σφουγγάρια - Ο λόγος είναι πανέξυπνος

Θα το κάνετε σίγουρα!

4 Αυγούστου 2020 09:36
Έριξε λεμόνι και μαγειρική σόδα στα σφουγγάρια - Ο λόγος είναι πανέξυπνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα σφουγγάρια του σπιτιού σας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μαγειρική σόδα, αλλά και λεμόνι. Δε θέλει καθόλου κόπο, καθώς είναι πολύ γρήγορο.

Η μαγειρική σόδα έχει πολλαπλές χρήσεις -δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει στα δόντια σας- και όλες μια προς μια θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να απολυμάνετε με σόδα

Σε ½ λίτρο νερό θα διαλύσετε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Αφού ανακατέψετε καλά, στη συνέχεια μουλιάστε τα σφουγγάρια και τα βετέξ μέσα στο μείγμα σόδας, και τοποθετήστε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για τρία λεπτά.

Στη συνέχεια θα τα βγάλετε, θα τα στραγγίξτε καλά και θα τα τοποθετήσετε και πάλι στο φούρνο μικροκυμάτων για ακόμα ένα λεπτό. Μετά από αυτή τη διαδικασία τα σφουγγάρια και τα βετέξ θα είναι πεντακάθαρα.

Έτσι θα απολυμάνετε τα σφουγγάρια στο σπίτι με λεμόνι

Βάλτε σε ένα μπολ νερό με τον χυμό από μισό λεμόνι. Βουτήξτε το σφουγγάρι στο υγρό και αφήστε το όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα θα είναι καθαρό.

Έβαλε στη μύτη μαγειρική σόδα μαζί με αλάτι και νερό και είδε ότι... - Απίστευτο

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα, καθώς χρησιμεύει στα πάντα. Ωστόσο, γνωρίζατε τι πρόβλημα μπορεί να θεραπεύσει αν τη ρουφήξετε από τη μύτη σας; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας παρουσιάσει παρακάτω.

Οι ιδιότητες που έχει η μαγειρική σόδα δεν περιορίζονται μόνο στην κουζίνα, μιας και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και να έχετε αποτελέσματα -δείτε εδώ κόλπο για τη βεράντα σας-. Η χρήση που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα με την υγεία σας και συγκεκριμένα τη βουλωμένη μύτη.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, να βάλετε μισό κουταλάκι αλάτι και μισό μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, ψεκάστε το στη μύτη και θα δείτε διαφορά. Βάλτε τέλος λοιπόν στον εφιάλτη της βουλωμένης μύτης με μαγειρική σόδα! Ακόμα να το δοκιμάστε;

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share