Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Ρίξαμε μαγειρική σόδα σ' όλο τον καναπέ και δείτε τι συνέβη

Απίστευτο αποτέλεσμα!

16 Ιουλίου 2020 11:13
Ρίξαμε μαγειρική σόδα σ' όλο τον καναπέ και δείτε τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει θαύματα στην καθαριότητα πολλών σημείων του σπιτιού.

Εκτός όμως από την καθαριότητα, η μαγειρική σόδα κάνει εξαιρετική δουλειά και στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών μέσα στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο που η μαγειρική σόδα χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το Νο.1 φυσικό καθαριστικό!

Πολλές νοικοκυρές ρωτάνε για το πώς θα απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές από τους καναπέδες. Κάποια σπίτια μυρίζουν άσχημα εξαιτίας παλιών καναπέδων που με την παλαιότητά τους δημιουργούν δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

μαγειρική σόδα στον καναπέ

Για να διώξετε οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή από τον υφασμάτινο καναπέ σας που έχει προέλθει είτε από παλαιότητα, είτε επειδή έχουν πέσει φαγητά και ποτά πάνω σε αυτόν, θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα.

Αφού καθαρίσετε τον καναπέ σας για να φύγουν οι λεκέδες, ακολουθήστε το εξής τρικ για να διώξετε και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Ρίξτε μαγειρική σόδα με μηλόξιδο στο πλυντήριο σας και γλιτώστε αρκετά χρήματα

Βήμα 1: Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στον καναπέ και αφήστε την να μείνει πάνω στην επιφάνεια για αρκετές ώρες. Μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα μαγειρικής σόδας που θα ρίξετε.

μαγειρική σόδα

Βήμα 2: Στη συνέχεια, και εφόσον περάσουν 5-6 ώρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Έξτρα tip: Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από την ντουλάπα σας ακολουθώντας ένα παρόμοιο τρικ. Βάλτε στο πίσω μέρος της ντουλάπας ένα ανοιχτό κουτί με μαγειρική σόδα και αφήστε το εκεί για μερικές μέρες. Οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα.

Ρίχνει μαγειρική σόδα μέσα στην... μύτη: Μόλις δείτε το γιατί θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

Είναι γνωστό πως η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα και όχι μόνο όσον αφορά θέματα καθαριότητας στο σπίτι!

Οι ιδιότητες που έχει η μαγειρική σόδα δεν περιορίζονται μόνο στην κουζίνα, μια και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και να έχετε ευεργετικά αποτελέσματα.

Η χρήση που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να λύσετε - αν έχετε - προβλήματα με την υγεία σας και συγκεκριμένα τη βουλωμένη μύτη.

Ρίχνει μαγειρική σόδα μέσα στην... μύτη

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, να βάλετε μισό κουταλάκι αλάτι και μισό μαγειρική σόδα. Στην συνέχεια, ψεκάστε το στη μύτη και θα δείτε διαφορά. Βάλτε τέλος λοιπόν στον εφιάλτη της βουλωμένης μύτης με μαγειρική σόδα! Ακόμα να το δοκιμάστε;

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share