Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γέμισε τον κήπο του με μια ντουζίνα πλαστικά πιρούνια - Ο λόγος είναι πανέξυπνος

Ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό

18 Ιουνίου 2020 18:30
Γέμισε τον κήπο του με μια ντουζίνα πλαστικά πιρούνια - Ο λόγος είναι πανέξυπνος

Η κηπουρική, μπορεί να ανακουφίσει από το στρες και σε όλους αρέσει να φυτεύουν φρούτα και λαχανικά στην αυλή τους. Πλαστικά πιρούνια όμως δεν θα είχατε σκεφτεί να βάλετε!

Υπάρχουν άνθρωποι που τρελαίνονται για την κηπουρική και άλλοι που δεν γνωρίζουν και πολλά, όμως θέλουν να έχουν έναν κήπο στην αυλή τους. Αυτή η συμβουλή θα σας λύσει τα χέρια.

Αν έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες στον κήπο σας που «μασάνε» τα φυτά σας, σαν αυτόν εδώ που βρήκε ένας άνδρας, τοποθετήστε πλαστικά πιρούνια που κοιτάνε προς τα πάνω, για να κρατήσετε τους εισβολείς μακριά!

Έριξε κανέλα σε κάθε φυτό του κήπου της - Μόλις δείτε γιατί θα «τρέξετε» να το κάνετε και εσείς

Η κανέλα κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον τον καφέ ή τα φαγητά μας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και στα φυτά του κήπου σας. Ενώ, εάν πετάτε αμέσως το νερό που χρησιμοποιήσατε για να βράσετε τα αυγά σας, σταματήστε να το κάνετε! Και αυτό γιατί μπορείτε να κάνετε τα φυτά σας ευτυχισμένα.

Η ιστορία που σας παρουσιάζουμε μας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η 45χρονη Chrissy Rex θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο… πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τι ακριβώς έκανε;

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους του ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους.

“Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο” τονίζει η ίδια!

Γέμισε όλα τα συρτάρια της με σακουλάκια κανέλας - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ο Μάιος είναι συνήθως από τους πιο δύσκολους μήνες για όλες τις νοικοκυρές μιας και είναι ο μήνας που αποθηκεύονται όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα σε ντουλάπες και πατάρια και τη θέση τους παίρνουν τα καλοκαιρινά. Αυτό όμως δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να ακούγεται καθώς τα χειμερινά ρούχα κατά την αποθήκευσή τους θέλουν ιδιαίτερη προσοχή μιας και κινδυνεύουν τόσο από το σκόρο, όσο και από την υγρασία.

Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο πως τα αγαπημένα σας πουλόβερ θα παραμείνουν άθικτο και θα μοσχοβολάνε και τον επόμενο χειμώνα εμείς σας έχουμε τη λύση. Ο καλύτερος σύμμαχος σας είναι η κανέλα. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κανέλα αποδεικνύεται σωτήρια σε οικιακά θέματα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε την κουρτίνα σας του μπάνιου με κανέλα και ελαιόλαδο.

Αφού λοιπόν πλύνετε και σιδερώσετε τα ρούχα σας βάλτε στον πάτο από τα συρτάρια σας ένα ή περισσότερα σακουλάκια που θα έχετε γεμίσει με κανέλα. Να είστε σίγουροι πως τα ρούχα σας δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share